•  

  Aanmelden als lid of kennismaken met de club: lidworden@rkavv.nl We bieden open trainingen aan waarbij nieuwe meiden die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn!
  Hoofd Coördinator Jeugd: Sabine Smit 06-17146003 jeugdzaken@rkavv.nl
  Coördinator MO15: John Stolk 06-10889675 mo15@rkavv.nl
  Technische Commissie bovenbouw (TC MO15-MO19): Ivo Cornet 06-55186458

  Trainers/Leiders
  MO15-1
  Trainer: Maurice Verschoor
  Jessie van Leeuwen
  Leider: Rob Euwals
  MO15-2
  Trainer: Antoine Thuis
  Leider: Ivo van Peppen
  MO15-3
  Trainer: Wendy Winkelman
  Emma de Bie
  Leider: Wendy Winkelman

  Hieronder vinden jullie de indeling voor het komend seizoen. Deze indeling is tot stand gekomen in onderling overleg tussen de coaches, teamleiders en de Technisch Coördinator Vrouwen/MO15-17. Voor vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de Technisch Coördinator. Merk verder op dat de ontwikkeling van de meiden gevolgd zal worden. Gedurende het seizoen is herindeling op basis van ontwikkeling en inzet mogelijk.
  Voor het eerst in de RKAVV geschiedenis hebben we bij de meiden drie elftallen in een lettergroep. Dat is iets om trots op te zijn! Maar het maakt de indeling niet makkelijker. We hopen op ieders inzet om er een mooi seizoen van te maken.

  TEAMINDELINGEN
  MO15-1
  Emily Berry, Donna Houtman, Tony Euwals, Chará Kyriakoude, Noëlla de Jong, Lianne Oosterwijk, Iris van Bunge, Nikki Hermann, Anissa Kadi, Meabh Hut, Louise Meeuwissen, Brechje van der Steen, Luna Duijvenstein, Alyssa van den Berg
  MO15-2
  Amy Greuter, Danielle Verschoor, Noa Achterhof, Lisa Marie Remmerswaal, Marije Pinkse, Taenne van Baren, Liz Toorenburg, Ivanka van Peppen, Jill Bijlaard, Isabel Olijhoek, Darvianska Imperator, Rosa Thuis, Danique Bol, Elisa Zaaijer, Jayda Doorschodt
  MO15-3
  Gabrielle Mansveld, Liz Bentvelzen, Yentl Salfischberger, Anisa Sahin, Myrle Boers, Julia van Vonderen, Indy Pattipeiluhu, Roos Veldhuizen, Fogan van Helvert, Dina Jacobs, Maia Burgers, Agatha Foncek, Merel Richmond, Sunessa van Jel, Caitlin Tjon Kam

  TRAININGSTIJDEN EN -VELD
  MO15-1
  Dinsdag 18.30 uur - 19.45 uur Veld 1
  Donderdag 18.30 uur - 19.45 uur Veld 6b
  MO15-2/3
  Dinsdag 18.30 uur - 19.45 uur Veld 10
  Donderdag 18.30 uur - 19.45 uur Veld 6a

  Afschrijven, trainingen en wedstrijden
  Afschrijven is belangrijk. Kan je niet, laat het dan even weten. Voor het afschrijven voor de trainingen bel je de trainer. Afschrijven voor een wedstrijd doe je tijdig bij de leider. Telefoonnummers zijn te vinden bovenaan deze website. Basisregels voor de trainingen Minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld, tenzij de trainers anders beslissen. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden, zoals horloges, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in voetbalkleding (niet in RKAVV-tenue en sokken !) en met scheendekkers. Denk aan de kleding als het regent of kouder wordt.

  Hoe te handelen bij onweer
  1) Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen.
  2) Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken. 3) Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen of de kantine.

rfwbs-sliderfwbs-slide