• VR2
  De laatste wedstrijd in de beker-poulefase tegen Vrouwen 1 van S.V. Kickers ’69. RKAVV
  moest winnen om de winst in de poule veilig te stellen. Het eerste kwartier was het spel een beetje onrustig en rommelig. Daarna herpakte RKAVV zich goed en ging men het door de trainer gewenste spel spelen. Dit resulteerde in een ruststand van 4-0. Na de rust werd er een tandje extra opgedaan en liep RKAVV uit tot een 10-0 score. Ook VR2 dus door in de beker!

  MO17-1
  De gemeentelijke derby staat op het programma en het is niet zomaar een wedstrijd om des keizersbaard maar het is de dag van de beslissingswedstrijd! Forum Sport start in een 1-4-4-2 opstelling en legt veel druk maar onze achterhoede maar die staat als een huis. Na een minuut of 10 zijn het de Leidschendamse meiden die de overhand beginnen te krijgen en dat omzetten in een 0-2 voorsprong. Forum scoort voor rust nog tegen en met 1-2. Na rust neemt de equipe van Jessie en Maurice direct het heft in handen. In de achtenvijftigste minuut is het de Leidschendamse linksbuiten Lianne die op aangeven van Donna de eindstand op 1-3 brengt. Deze voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven. RKAVV gaat dus verder in de beker!

  MO17-2
  Op bezoek bij Hoofdklasser Barendrecht MO17-1, door een blessure ook nog eens zonder keeper! Het was dus duidelijke dat dit een hele moeilijke wedstrijd zou worden. De eerste 20 minuten was het een gelijke strijd en stonden de Leidschendamse meiden slechts met 1-0 achter. Het was geweldig te zien hoe RKAVV zich met combinatie voetbal onder de druk van Barendrecht uit voetbalde. In het tweede deel van de eerste helft ging het even minder en met een ruime achterstand (5-0) gingen de meiden de rust in. De tweede helft met een andere keepster zagen we bij vlagen ook weer leuk voetbal maar Barendrecht was gewoon beter.

  MO15-1
  Vandaag mochten de 15-1 uit tegen Voorschoten ‘97. In de eerste heft heeft RKAVV alles gegeven en een mooi visitekaartje afgegeven, de stand 1-1 door een doelpunt van Eva. Het team speelde goed samen en wist de tegenstander goed onderdruk te zetten. Begin tweede helft kwam Voorschoten snel op 3-1. RKAVV kwam nog goed terug via een prachtige goal van Amy. Op het einde speelde de conditie van de meiden een grote rol en helaas verloor RKAVV de wedstrijd met 3-6. Maar er werd gestreden tot het einde!!! Wij hebben veel goede dingen gezien en kunnen met een goed gevoel naar volgende week!

  MO13-1
  Zaterdag was de laatste bekerwedstrijd van de meiden tegen het sterke team van Valken’68.
  Na een achterstand van 0 -1 wisten MO13 met veel passie, strijd en een mooie vrije trap van Latifa, gelijk te komen. De laatste fase van de wedstrijd was spannend maar er werd niet meer gescoord en werd de verdiende 1-1 uit het vuur gesleept. Nu op naar de 1ste competitiewedstrijd!

  MO11-1
  Zaterdag speelden de meiden tegen SV Leidschenveen MO11-1. De strijd ging aan het begin van de wedstrijd gelijk op. Jammer genoeg lukte het de meiden niet om dit vast te houden. Leidschenveen stond goed te verdedigen. Waar zij wel scoorden, lukte het onze meiden niet om de kansen af te maken. Want kansen kwamen er zeker wel. Met een eindstand van 3-6 is de wedstrijd gewonnen door de meiden van SV Leidschenveen.

  MO9
  Op zaterdag stond de wedstrijd tegen SVC 08MO9-1 op het programma
  De dames hadden er na de 1 – 5 winst afgelopen woensdagavond, tegen DSO erg veel zin in! Om 10.15 uur mochten de meiden voor hun 2e competitie wedstrijd van het seizoen aftrappen. Met Feline in het doel waren ze 10 minuten wel aan elkaar gewaagd daarna kreeg de tegenstander steeds meer de overhand. Ze scoorde dan ook veel doelpunten in de het eerste gedeelte van de wedstrijd. In de 2e helft met Alicia in het doel had SVC08 meer moeite om te scoren. De Rkavv meiden dwongen hun tegenstander terug op hun helft. We creëerden zelf kansen maar helaas bleef de thuisploeg zonder doelpunten.

  Voor detail verslagen kijk op: Facebook RKAVV vrouwen & meiden voetbal.

rfwbs-sliderfwbs-slide