• VR2
  Op verzoek van de tegenstander SVC is de wedstrijd verschoven.

  MO19-1
  Met maar liefst 5 invalsters binnen de lijnen werd Quick Boys met 9 – 3 verslagen. In het begin ging het nog gelijk op. Na de 1 – 0 kon de uitblinkende keepster van Quick Boys een flink aantal kansen tegenhouden maar uiteindelijk was de ruststand toch 5 – 0. Na rust in de stromende regen kwam Quick Boys door het wat nonchalant wordende RKAVV tegen scoren gelukkig wist ook RKAVV de keepster een aantal keer te passeren.

  MO17-1
  De uitwedstrijd tegen Foreholte MO 17-1 De ploegen gingen aardig gelijk op. Dit is een terugkerend feit in deze leuke competitie. Foreholte creëerde iets meer kansjes. In de achtentwintigste minuut kwam Rosa op zetten over links, zag in haar ooghoeken Donna en gaf de bal schuin terug op haar, deze haalde van ruim 20 meter de trekker over en schoot de 0-1 in de touwen. Ook in de tweede helft waren de teams in evenwicht. Vanaf de 71-ste minuut ging Foreholte 1 op 1 spelen maar doelpunten vielen er niet!

  MO17-2
  De wedstrijd tegen Leidschenveen is verschoven naar volgende week.

  MO17-3
  De meiden van de MO 17-3 moesten spelen bij en tegen Blauw - Zwart MO 17-1
  RKAVV verdedigde goed en speelde goed over. Zodra de Leidschendamse formatie balverlies had werd er door Blauw - Zwart een lange bal geschoten en kwamen ze al snel in de 16 meter en kwamen daarmee 1 – 0 voor. RKAVV bleef goed overspelen de bal kwam bij Luna terecht en dribbelde tot ongeveer 20 Meter voor het doel en schoot hem heel mooi in de kruising het stond 1-1. Er kwamen helaas nog een aantal tegendoelpunten we gingen 3-1 de rust in. Een penalty werd door Blauw Zwart door het midden geschoten en Lisa Marie kon hem zo over haar doel heen tikken. Toch kon RKAVV de wedstrijd niet omkeren en werd er met 5 – 2 verloren.

  MO15-1
  Uit tegen Die Haghe MO15-1. RKAVV begon niet goed aan de wedstrijd en we stonden al snel 2-0 achter. Nog voor rust wist RKAVV de tegenstander onder druk te zetten en dat werd beloond. Nog voor rust wisten ze 2-2 te maken. Na rust was de tegenstander de betere partij en scoorde halverwege 2-3 en vlak daarna 2-4. Volgende keer zullen wij er weer vol voor gaan!

  MO13-1
  De meiden van de mo13-1 mochten voor hun competitiewedstrijd aantreden in Rotterdam tegen VOC. Door afwezigheid van onze vaste keepster Loeki werd dit uitstekend overgenomen door Maria en Ymke. De eerste helft was de opbouw door onze meiden verzorgd en kwamen wij verdiend op 0-1 door Latifa en 0-2 door Neel. Onoplettendheid leverde een goal op voor de behendige spits van VOC. Na wat tactische omzettingen in de rust was het uitbraakgevaar van VOC in de kiem gesmoord en konden we de voorsprong langzaam uitbouwen. Na 2x Lyanne en 1 x Neel stond de eindstand van 1-5 op het scorebord. Niet aanwezige ouders konden door de livestream van VOCTV de verrichtingen van de meiden thuis volgen. Nu lekker doortrainen en op naar de volgende 3 punter.
  MO11-1, MO11-2 en MO9-1 hadden geen programma.

  Voor detail verslagen kijk op: Facebook RKAVV vrouwen & meiden voetbal.

rfwbs-sliderfwbs-slide