• VR1
  Geen wedstrijd voor VR1. Afgelopen dinsdag speelden ze wel een oefenwedstrijd tegen eerste klasser CVV Berkel. De 16 jarige Emily maakte haar debuut in de goal. De eindstand werd 1-1.

  VR2
  De thuiswedstrijd tegen Nootdorp VR1. Nootdorp bleek de beter partij. Voor het eerst dit seizoen verloor de equipe van Bryan van Leeuwaarde een wedstrijd. De eindstand was 1-3. Een onnodige nederlaag volgens trainer Bryan. Hij vond het jammer dat de taken niet uit werden gevoerd, dit kan een keer gebeuren. Hier leren de speelsters hopelijk van.

  MO19-1
  Een late uitwedstrijd tegen Concordia MO19-1. Op voorhand was duidelijk dat dit een andere wedstrijd zou worden dan vorige week. In de voortdurende regen op een glad veld was het een wedstrijd met 2 gezichten. In de eerste helft was RKAVV de betere partij en drukte dat ook uit in 2 doelpunten. Na rust kwamen we slecht uit de startblokken. In eerste instantie blijf dat zonder gevolgen maar uiteindelijk kwam Concordia toch op gelijke hoogte 2 -2. RKAVV herpakte zich en kwam weer toe aan aanvallen maar werd niet echt gevaarlijk. Een corner leidde een eigen goal van Concordia in 2 – 3. De wedstrijd ging weer gelijk op maar beide partijen kwamen niet meer tot scoren.

  MO17-1
  De thuiswedstrijd tegen het altijd sterke Die Haghe uiteraard zonder publiek maar via Facebook was de wedstrijd wel live te volgen. De teams hielden elkaar goed in evenwicht. De linkerkant van RKAVV had hun handen voor aan de snelle nummer 7. Toch was het RKAVV die in de 35-ste minuut op voorsprong kwam. Na rust in de 57-ste minuut trok Die Haghe de stand weer gelijk. RKAVV had nog diverse kansen maar kon de overwinning niet over de streep trekken. Een leuke wedstrijd kwam ten einde en de 1 – 1 was een de terechte uitslag. Met 1 wedstrijd meer gespeeld dan FC Oudewater, die nu 6 punten hebben staat RKAVV met 7 punten bovenaan in de Hoofdklasse.

  MO17-2
  De wedstrijd tegen FC Lisse is verschoven naar 14 november.

  MO17-3
  De thuiswedstrijd tegen Meerburg ging goed van start, RKAVV had een veld overwicht en met regisseur Luna was het middenveld voor de thuisploeg. Na een wissel kwam er wat meer snelheid in het spel en dat resulteerde in de tweeëntwintigste minuut in de 1-0, met een mooi uitgespeelde kans die Agata het net liet bollen. Meerburg kwam terug via een frommel bal, 1-1. Tevens de ruststand. De tweede helft werd Meerburg een beetje sterker maar het werd een leuke gelijk opgaande wedstrijd. Lisa Marie pakte een paar mooie ballen en ook onze aanvalsters lieten zich zien maar er werd niet gescoord. Tot in de 71 minuut Meerburg toch het net vond. Om er toch een gelijk spel uit te slepen werd er achterin 1 op 1 gespeeld. Er kwamen wel kansen maar de bal wilde de goal niet in.

  MO15-1
  Er was geen programma voor de MO15-1

  MO13-1
  De wedstrijd tegen SJZ is verschoven naar 17 oktober.

  MO11-1
  De wedstrijd tegen SVC is verschoven naar 5 oktober.

  MO11-2
  De uitwedstrijd tegen DSVP werd dik verloren. De meiden begonnen goed en speelden een uitstekende eerste helft. In de eerste minuten maakte Solise de één nul. De andere doelpunten van RKAVV komen voor rekening van Fleur. Bij rust was het dus 3-0 voor RKAVV. In de tweede helft zag je de wedstrijd langzaam kantelen vooral na de eerste goal ging DSVP er weer in geloven. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd teleurstellend met een eindstand van 9-3.

  MO9
  Dit keer een vroege wedstrijd namelijk om 08:30 in Katwijk! De meiden deden weer super goed hun best! Bij rust stonden ze 3-2 achter. Omdat de meiden van Katwijk een jaar langer op voetbal zitten en zij meer conditie hadden won Katwijk uiteindelijk met grote cijfers eindstand: 12-3.Voor detail verslagen kijk op: Facebook RKAVV vrouwen & meiden voetbal.

rfwbs-sliderfwbs-slide