• VR2
  Er stond een vroege uitwedstrijd 10:00 uur tegen Den Hoorn Vr2 op het programma. Helaas werd de wedstrijd op vrijdag avond al afgelast. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Nootdorp op het programma.MO19-1.

  Laat op de middag trapt RKAVV af voor de stadsderby uit tegen Forum Sport MO19. Forum heeft een aantal MO19 speelsters reeds doorgeschoven naar de senioren en staan dus met een jong elftal aan de aftrap. Na 5 minuten is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld, 2 ongelukkige situaties bij de goal en wederom een fraaie vrije trap van Sandy resulteren in een 0 – 3 voorsprong. De rest van de wedstrijd geeft een eenzijdig beeld op de helft van Forum Sport. Zij redden de eer nog door een bizar doelpunt. Een misverstand tussen 2 keepers Do en Emily zorgt ervoor dat Forum op de goal kan schieten, de bal komt op binnenkant paal waarna de bal via de toegesnelde Eline in de eigen goal beland.

  MO17-1
  Uit tegen titelkandidaat Oestgeest Mo17-1. Het regent hard, maar gelukkig we spelen op veld 3 kunstgras. De meiden van Oegstgeest spelen zoals verwacht van achteruit opbouwend over de grond. Maar onze meiden spelen net even beter, we zijn de tegenstander steeds een stapje voor maar belonen onszelf nog niet.
  Na rust gaat de wedstrijd weer verder er verandert niets, maar in minuut 67 is het dan zover Lianne neemt een vrije trap en Donna loopt hem binnen 0 -1. De verdediging staat weer als een huis, er wordt geen enkele kans weg gegeven en RKAVV neemt de dik verdiende punten mee naar Leidschendam.

  MO17-2
  Thuis tegen Laakkwartier MO17-1. Laakkwartier heeft twee hele snelle buitenspeelsters en daar hebben onze backs hun handen vol aan.  Via de omschakeling scoren ze doelpunten. RKAVV scoort met een mooi doelpunt maar is daarna niet scherp genoeg. Ruststand 1 – 5. De tweede helft gaat het beter en vallen er minder doelpunten. Beide teams benutten een penalty. De eindstand wordt 2 – 7.

  MO17-3
  Vandaag gaan onze meiden op bezoek bij het Haagse VUC. Op het laatste moment komen er nog afzeggingen waardoor er geen representatief elftal geformeerd kon worden. Na 14 minuten scoorde VUC helaas, daarna moest RKAVV door blessures lang met 10 man spelen. Lang ging het goed maar ondanks dat RKAVV toch weer met 11 speelster kwam te staan sloeg uiteindelijk de vermoeidheid toe, de accu was leeg. De tegenstander kon iedere keer weer verse speelsters brengen. De 5-0 nederlaag was helaas niet af te wenden.

  MO15-1
  Thuis tegen Jodan Boys MO15-1. RKAVV begon goed aan de wedstrijd. Ze hadden veel druk op de tegenstander, na 2 goede reddingen van de keepster van Jodan Boys kwam de tegenstander op voorsprong. RKAVV werd terug gedwongen en al snel volgde de 0-2. Nog voor rust wist RKAVV de aansluitingstreffer te maken. Na een goed schot van Tessa was Emma er goed bij en scoorde de 1-2. Na rust was RKAVV de betere ploeg en na goed combinatie spel had Eva de kans om 2-2 te maken. Helaas ging de bal net naast. 5 min voor schoot Pamela een geweldige vrije trap van 35 meter hoog in de goal 2-2. De meiden hebben goed gestreden tot het einde en hadden eigenlijk nog meer verdiend.

  MO13-1
  In alle vroegte moesten de meiden van de MO13 aantreden tegen DSVP. Helaas werkte het weer niet echt mee, al tijdens de warming up leken ze meer op verzopen katten als op voetbalsters. Na een onnodige 0-1 achterstand herpakte de meiden zich goed waardoor met rust de achterstand was veranderd in 4-1 voorsprong.
  Na de rust begon DSVP iets beter en maakte de 4-2. Hier lieten de meiden het niet bij zitten en gaven een beetje extra gas. De wedstrijd werd afgesloten met klinkende en dikverdiende 7-2 overwinning. Doelpunten werden gemaakt door Maria (3), Latifa (2), Neel en Lyanne!

  MO11-1
  Thuis tegen DWO MO11-1 een mooie zaterdagmiddag om tussen de buien door lekker te voetballen. De meiden hadden er weer zin in. De wedstrijd viel al vroeg de kant op van de thuisploeg. De keeper had een rustige wedstrijd, hier en daar een redding en weer snel de wedstrijd hervatten. De meiden speelden goed samen waardoor de doelpunten bleven vallen. Langs de lijn was een gezellige sfeer, met veel supporters. Uiteindelijk werd het een ruime overwinning van 10-1 voor de thuisploeg.

  MO11-2
  Dit was voor Berry de eerste keer als teamleider. De wedstrijd uit tegen SV Leidschenveen MO11-2.  RKAVV wint met 3-2, door goals van Milou, Audrey en Irsalien. Kayla maakte een succesvol debuut bij de mo11-2. Volgens de scheids was het 4-2, dus wie de laatste goal gemaakt heeft blijft een raadsel en mystery forever.

  MO9-1
  Na de mooie overwinning vorige week stond voor RKAVV MO9-1 een thuiswedstrijd tegen Quick M09-1 op het programma. Benthe begon als keepster die in het begin nog een paar
  ballen kon tegen houden.  Daarna voetbalde Quick meer naar voren en scoorde al vrij snel een aantal keer. Na rust ging Alicia in het doel. Het ging beter dan de eerste helft maar Quick speelde heel goed en drukte nog meer naar voren. De dames van RKAVV verdedigden met ze allen, maar konden niet voorkomen dat Quick er nog een paar maakte. Amira kreeg nog wel 1 kans net voor het einde van de wedstrijd, maar die poging ging helaas naast het doel.

rfwbs-sliderfwbs-slide