• Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2022

  Ik refereer aan mijn kerst- en nieuwjaarsgroet van 24 december. Leden, vrijwilligers, sponsoren en andere partijen en belangstellenden maken RKAVV! We kijken terug op ons 100 jarig jubileum en op het voetbalseizoen tot nu toe. We kijken ook vooruit naar de rest van het seizoen, de volgende 100 jaar RKAVV, de gebeurtenissen binnen RKAVV, binnen Nederland en de rest van de wereld.
  Binnen RKAVV is er na de laatste ALV in 2022 een groep RKAVVers opgestaan die het bestuur ondersteunen en adviseren om hun RKAVV gereed te maken voor de volgende 100 jaar. Wij als bestuur zijn hen dankbaar voor hun tomeloze inzet, opbouwende kritiek, klankbord en adviesgroep!
  Daarnaast kunnen we twee nieuwe bestuursleden ad-interim verwelkomen die tijdens de volgende ALV met jullie goedkeuring tot bestuurslid kunnen worden benoemd. René Krassenburg, bijgestaan door Allie van der Berg is het nieuwe bestuurslid ad-interim Facilitaire zaken. Kevin Koppe is het nieuwe bestuurslid ad-interim Voetbalzaken.
  Kortom genoeg om met een hapje en een drankje over te praten tijdens de nieuwjaarsreceptie.
   
  Het RKAVV bestuur nodigt u graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2023. Je bent vanaf 16.00 uur van harte welkom in onze kantine. Voor de voetbal enthousiasten onder ons speelt ons 1e mannenteam een oefenwedstrijd bij UVS in Leiden. Aanvang 12.00 uur.
   
  Met vriendelijke groet,
  Alex Wijnen – Voorzitter
  voorzitter@rkavv.nl
  Telefoon: 06-46626950

rfwbs-sliderfwbs-slide