• RKAVV heeft haar eerste oefenwedstrijd van 2020, tegen het Leidse DoCoS, met ruime cijfers gewonnen. Op De Kastelenring werd het 6-0 voor de gastheren, dat zes verschillende doelpuntenmakers telde.
    Lovette Felicia zette RKAVV al na acht minuten op voorsprong. Hoewel RKAVV een flink overwicht had, wist het pas op slag van rust de score te verdubbelen. Jeremy van Lochem mocht aanleggen vanaf de strafschopstip. Hij zag zijn inzet gekeerd worden, maar in de rebound rondde hij alsnog af: 2-0.
    RKAVV had simpelweg gewoon meer kwaliteit dan de Leidse formatie van trainer Dennis Olman. Na ruim een uur kopte Peter Lomonaco een vrije trap van Mike van Toor in de bovenhoek: 3-0. Uiteindelijk liep RKAVV uit naar een 6-0 overwinning door doelpunten van Jedsel Markes, Remco Overdevest en Mike van Toor.