• Onder 23-1 wint met 2-1 van Purmersteijn

  Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor RKAVV O23-1, want ze speelden hun eerste competitiewedstrijd onder leiding van de nieuwe coachingstaf, bestaande uit Curtis Martels en Majid Darazzi. Het beloofde een boeiende wedstrijd te worden, en het team liet zien dat ze er klaar voor waren.
   
  Eerste Helft: RKAVV Heer en Meester, Maar Kansen Weggegeven in de Counter
   
  De eerste helft van de wedstrijd begon veelbelovend voor RKAVV O23-1. Ze domineerden het spel en toonden een sterke controle over het middenveld. Er werden enkele veelbelovende kansen gecreëerd, maar het leek erop dat de afwerking ontbrak.
   
  Toch waren er enkele momenten van zenuwen in de verdediging, aangezien Purmersteijn gevaarlijke counters uitvoerde. Maar doelman Simon Damen stond als een muur en redde zijn team door twee keer een cruciale 1-op-1-situatie te stoppen, waarmee hij zijn klasse als keeper toonde.
   
  Het absolute hoogtepunt van de eerste helft was zonder twijfel het fantastische doelpunt van Boy Hoevenaar. Met een schot van maar liefst 35 meter verraste hij iedereen, inclusief de tegenstander, en zette zijn team op een welverdiende voorsprong.
   
  Tweede Helft: Keeperfout leidt tot 2-0, Maar Daarna Problemen voor RKAVV
   
  Na de rust begon RKAVV O23-1 sterk. Een fout van de Purmersteijn-keeper werd genadeloos afgestraft door Kurten Martha, die de bal in het net kopte en zo de voorsprong verdubbelde naar 2-0.
   
  Echter, na enkele wissels raakte RKAVV O23-1 in de problemen. Purmersteijn begon meer druk uit te oefenen en dit leidde tot een ongelukkige handsbal in het strafschopgebied van RKAVV. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip en Purmersteijn benutte deze kans, waardoor de score 2-1 werd.
   
  Ondanks aanzetten en druk van Purmersteijn slaagde RKAVV O23-1 er niet in om de wedstrijd met de vele counters definitief in het slot te gooien. Door de tomeloze inzet van Jeffrey Bolleboom, goede invalbeurt van Majid Ramadan en dirigent op het middenveld, Bryan Richardson, kreeg RKAVV enkele veelbelovende kansen, maar slaagde er niet in om het net te vinden.
   
  De scheidsrechter verdient een vermelding voor het leiden van een correcte wedstrijd, waarin eerlijkheid en sportiviteit hoog in het vaandel stonden. Datzelfde geldt voor de sportiviteit van Purmersteijn alsook wilskracht en totale teamspirit van RKAVV 023-1 met aanvoerder Dennis Vader als één van de sterkhouders.
   
  Conclusie: Een Sterke Start voor RKAVV O23-1 onder de nieuwe leiding
  Al met al was het een spannende en enerverende wedstrijd voor RKAVV O23-1. Hoewel de tweede helft enkele uitdagingen met zich meebracht, toonde het team veerkracht en vastberadenheid.
   
  Het doelpunt van Boy Hoevenaar zal zeker nog lang worden herinnerd, en het team heeft laten zien dat ze onder de nieuwe leiding klaar zijn om de competitie met vertrouwen aan te gaan. Met een waslijst aan geblesseerde spelers die komende periode aansluiten, kunnen ze blijven groeien en het seizoen met succes tegemoet zien.

rfwbs-sliderfwbs-slide