• Op de ALV van donderdag 29 okt 2020 was er voor het eerst in de geschiedenis van RKAVV een online vergadering met de leden. Niet zoals we gewend zijn maar voor het moment de beste oplossing i.v.m. corona.

    We waren getuige van appeltaart etende leden, mooie achtergronden, af en toe wat echo’s, leden die er tussen probeerden te komen wat dan niet snel genoeg lukte maar uiteindelijk toch wel hun ei kwijt konden. De 10% contributieverhoging, bij aanvang van dit seizoen, is met terugwerkende kracht aangenomen. Wendy Verhage is nu formeel penningmeester geworden nadat zij deze werkzaamheden het afgelopen jaar al als interim heeft verricht. Waarvoor dank Wendy! Marcel Riemen is aangenomen als bestuurslid voetbalzaken en gaat dit doen samen met John Stolk. Sandy van Rijn heeft samen met Ronald Vader de kas gecontroleerd. Ronald gaat deze ook dit seizoen weer doen en nu samen met Tessy. Sandy bedankt voor al die jaren kascontrole!

    De online ALV werkte prima bekeken vanuit het oogpunt van corona. Echter vergeleken met een “normale” ALV is een niet-online ALV natuurlijk vele malen beter. Laten we hopen dat we, als corona het toelaat, weer snel met de leden bij elkaar kunnen komen om het normale verenigingsleven weer op te pakken. Niet alleen op het veld en in de zaal maar ook in ons nieuwe clubhuis!

rfwbs-sliderfwbs-slide