• Afgelopen zaterdagochtend is, bij temperaturen van net boven nul, een nieuwe ronde van de interne RKAVV competitie gestart voor de Jongens Onder 8 en Onder 9 jaar.

    In het najaar hield RKAVV, door het wegvallen van wedstrijden tegen andere clubs, ook al een soortgelijke interne competitie. Vanwege het succes toen en het feit dat er helaas nog steeds niet tegen andere clubs gevoetbald mag worden is het nu tijd voor de voorjaars variant. Omdat RKAVV het belangrijk vindt dat elk kind op eigen niveau kan spelen om zoveel mogelijk plezier te beleven zijn de jongens naar leeftijd en sterkte ingedeeld in twee verschillende competities. Een Champions League competitie met teams als Barcelona en Bayern München en een Premier League competitie met clubs als Manchester United en Liverpool.

    Omdat de kinderen op eigen niveau en in eerlijk verdeelde teams speelden werd er ondanks de kou hartverwarmend gestreden om de eerste punten. Uiteindelijk wisten in de Champions League Paris st. Germain, Liverpool en Atletico Madrid de volle winst te pakken in deze ronde. In de Premier League gaan Manchester United en Manchester City na deze eerste ronde aan kop met de volle 3 punten. Het belooft de komende weken in ieder geval alleen maar warmer te worden aan de Kastelenring!

rfwbs-sliderfwbs-slide