• WOW, WAT EEN AVOND !!
  Super trots en blij konden we gisteravond rond een uur of 1, na een lange en mooie avond de eindbalans opmaken. De BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling heeft een bedrag op gebracht van............... tromgeroffel ................ 

  € 45.000,-

  Wat een geweldig bedrag!! Dit resultaat hebben we alleen kunnen boeken door de inbreng van alle aanbieders van de vele mooie kavels, de kopers die soms diep in de buidel wisten te tasten om deze kavels te bemachtigen en de veiling commissie die aanbieders en kopers bij elkaar bracht.
   
  Dank namens de veilingcommissie die hier het hele afgelopen jaar hard aan heeft gewerkt, de club en ons maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV dat een mooi deel, 4500 euro (10%) van de opbrengst heeft mogen ontvangen. 
  RKAVV kan de financiële bijdrage in deze dure tijden hard gebruiken en ons maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV kan weer verder met nieuwe en reeds bestaande maatschappelijke projecten die ten guste komen van die groepen die het hard nodig hebben.
   
  LOTERIJ
  Winnaars veilingloterij: 1: 1273, 2: 2661, 3: 1670, 4: 2971 en 5: 2411.
  De JACKPOT is gevallen op ruststand 2-0 - eindstand 2-2. Beide moeten goed zijn.
   
  WIJZIJNRKAVV
  Zoals u heeft gezien was WIJZIJNRKAVV het goede doel van onze veiling. Dit maatschappelijke label is opgericht op 24 juni 2015 met als doel zich in te zetten voor projecten of initiatieven op maatschappelijk gebied zowel binnen als buiten de club.
  Een aantal mooie initiatieven van de afgelopen jaren zijn;
  - Buurtresto voor ouderen uit de wijk elke eerste dinsdag van de maand (sinds oktober 2018)
  - Maaltijden bezorgen bij ouderen tijdens Corona
  - Festival Unlimited, het jaarlijkse gratis fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders (sinds 2017)
  - eenmalige evenementen zoals Move on Sunday, dag van de mantelzorger, spinning voor het Hospice
  - bijdrage aan diverse goede doelen vanuit de veiling zoals Vliet en Burgh, JKZ via Den Haag Texel, gehandicapten carnaval Damzwabbers, 
   
  PARTNER WIJZIJNRKAVV WORDEN?
  De afgelopen jaren hebben zich diverse bedrijven als Partner aangesloten bij WIJZIJNRKAVV. Zonder deze Partners kunnen we deze mooie projecten natuurlijk niet uitvoeren. De Partners samen vormen een leuke mix van bedrijven waarmee we elk seizoen een aantal keer bij elkaar komen. Dat kan zowel op als buiten de club zijn.

  We kunnen ons voorstellen dat na de veiling en het lezen van deze mooie activiteiten u ook graag Partner zou willen worden of behoefte  heeft aan meer informatie over het Partnership bij WIJZIJNRKAVV.
  Dat kan, kijk bijvoorbeeld op onze website of informeer bij Henry Steffens.
   
  Tot over 2 jaar op de Bemmel en Kroon RKAVV Kerstveiling!
rfwbs-sliderfwbs-slide