• Openstaande contributie / spelersblokkade / ooievaarspassen

  Vanaf september jl. int NIKKI.nl voor ons de contributie. Heel veel leden zijn gestart met betalen of hebben de contributie in zijn geheel betaald. Waarvoor dank.

  Echter ook diverse leden of ouders van leden hebben niet betaald en reageren ook niet op berichten van NIKKI hieromtrent.

  Er dreigt dan ook nu dat er door deze leden binnenkort niet gevoetbald kan worden omdat er een achterstand in de contributie is ontstaan. Dit willen wij uiteraard voorkomen.

  Dus heb je nog niet betaald doe dat dan snel. Heb je in het geheel geen bericht ontvangen, dan hebben wij mogelijk niet het correcte e-mailadres. Geef dan je lidnummer en naam door en het juiste e-mailadres via contributie@NIKKI.nl

  Afgelopen weken zijn er diverse ooievaarspassen gescand. Deze kunnen bij de commissiekamer opgehaald worden. Op zaterdagochtend is daar altijd iemand aanwezig of vraag het aan Renske of Peter.

  Oievaarspaspas nog niet laten scannen? Maak dan haast om de blokkade te voorkomen. Geef de pas af in de commissiekamer of stop deze in het laadje van Rob Zuiderwijk.

  Met sportieve groet

  Penningmeester RKAVV

rfwbs-sliderfwbs-slide