• Pilates op RKAVV - Welke dag past het beste bij jou?

    Hoi ik ben Breyaunne. Ik ben 27 jaar oud, ik woon in Leidschendam en ik ben moeder van mijn zoontje Elay. In 2020 heb ik er voor gekozen om mijn hart te volgen en een opleiding te volgen om Pilates docent te worden. Ik krijg er ontzetten veel energie van om mensen op de juiste manier te laten bewegen. Ik vind het dan ook leuk om in de details te duiken of juist het grotere plaatje uit te leggen. Mijn streven is dat mensen soepeler en sterker de zaal verlaten dan toen ze binnen kwamen. Maar ook om een fijne, luchtige sfeer te creĆ«ren waar een grapje of een ervaring gedeeld kan worden.  

    In de Pilates les werk je aan het versoepelen en versterken van je spieren, zowel de grote als de kleine. Je traint met je eigen lichaam, waardoor de les voor iedereen toegankelijk is. De oefeningen kunnen makkelijk aangepast worden, dus iedereen kan lekker meedoen! De ene keer geef ik les op muziek en de andere keer staat juist geconcentreerd bewegen centraal.  

    Nu wil ik gaan uitbreiden door in de ochtend Pilates lessen aan te bieden bij RKAVV.  

    Daarom wil ik graag inventariseren welke dag het beste past. Heb je interesse om mijn lessen te gaan volgen mail me dan met je voorkeursdag (dinsdag, woensdag, donderdag of de vrijdag ochtend). 

    Mijn email adres is: info@bsporty.nl. 

rfwbs-sliderfwbs-slide