• Revanche voor Onder 23-1

  RKAVV O23-1 vs. SV Huizen O23-1:

  Overduidelijke Revanche voor RKAVV

  RKAVV had nog iets recht te zetten na de ongelukkige nederlaag in de heenwedstrijd tegen sv Huizen O23. Met vastberadenheid legden de Leidschendammers vanaf de eerste minuut hun wil op aan hun leeftijdsgenoten uit Huizen.

  In de 29e minuut brak Jeffrey Bolleboom de impasse met een slimme hakbal van Tomas da Horta Palma, die hij bekwaam omzette in een doelpunt. Niet veel later creëerde dezelfde Da Horta Palma een kans voor spits Bink Schrier. Op de rand van het zestienmetergebied zette Schrier met een handige voetbeweging zijn tegenstander op het verkeerde been en krulde de bal prachtig in de kruising, waardoor RKAVV met een comfortabele 2-0 voorsprong de rust inging.

  Na de pauze probeerde sv Huizen de achterstand te verkleinen, maar amper tien minuten in de tweede helft counterde RKAVV briljant. Khalid Khada stuurde de bal richting de 0-3, die door Nico Ogieva met precisie werd binnengeschoten.

  In de 70e minuut toonde Jeffrey Bolleboom opnieuw zijn klasse. Met zijn tomeloze inzet zette hij druk op de middenlijn, ontfutselde de bal van de voet van zijn tegenstander, ging alleen op het doel af en omspeelde de keeper op subtiele wijze. Zo bracht hij de stand op 0-4 en tekende voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Het was alweer zijn zevende van dit seizoen.

  Voorbereiding op de Tweede Seizoenshelft

  De strijd om de eerste plaats in de competitie lijkt zich te ontvouwen tussen Jodan Boys en Kampong. De onnodige nederlagen tegen laagvlieger Kolping Boys en eerder weggegeven wedstrijd tegen Huizen laten nu hun sporen na. De mannen van het trainersduo Martels/Darrazzi lijken de laatste vier wedstrijden te kunnen benutten als een waardevolle voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

  De volgende thuiswedstrijd staat gepland aanstaande zaterdag om 12.45 uur tegen Fortuna Wormerveer. Het belooft een cruciaal duel te worden waarin RKAVV opnieuw zal trachten hun stempel te drukken op de competitie en hun aspiraties voor de bovenste plaatsen kracht bij te zetten.

rfwbs-sliderfwbs-slide