• Zondagje zonder publiek
    Na de zeer late en onterechte nederlaag tegen RKZVC krijgen we zondag een van de koplopers op bezoek. De Zouaven uit Grootebroek is een oude bekende en weer teruggekeerd in de hoofdklasse. Wij zijn op zoek naar ritme en nu spelen we (hopelijk! ) eindelijk voor de 2e keer achter elkaar voor de competitie. We zullen ons, hoe dan ook, moeten gaan oprichten om van die zeer vertekende laatste plek af te komen. Het is tot nu toe een hele vreemde competitie, waarin we het grootste gedeelte naar de rest hebben moeten kijken. De groep van Maurizio Ceccucci is zeker niet compleet door blessures en schorsingen, maar we gaan het doen met de mannen die we tot onze beschikking hebben. Steunt u ons van af de bank thuis?

    Maurizio Ceccucci over de Zouaven: We weten niet meer over onze tegenstander dan dat ze bovenaan staan. We gaan er dan ook vanuit dat ze naar Leidschendam komen om het spel te maken zoals een koploper behoort te doen! Zonde dat de wedstrijden zonder publiek zijn, maar daar kunnen we op dit moment even niks mee. We gaan uiteraard voor de overwinning maar het zal een lastige middag worden!

    Ook RKAVV onder 23 liep vorige week tegen de 1e nederlaag aan. Koploper Quick was te sterk en komende zaterdag speelt de groep van Patrick om 16.00 uur thuis tegen Barendrecht. Ook zonder publiek, het is even niet anders. Hopelijk is het snel weer normaal!

rfwbs-sliderfwbs-slide