• Zondag was alweer de 4de editie van het RKAVV-BELTONA meidentoernooi. Meidenteams in de leeftijd van 7 tot 17 uit de hele regio speelden onder prettige omstandigheden op het voornamelijk zonnige sportpark De Kastelenring. De opbrengst van alle sponsoren en alle deelnemers kwam wederom ten goede aan de Stichting Den Haag - Texel die met de jaarlijkse fietstocht naar Texel, geld inzamelt voor een buitenspeeltuin voor het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Aan het einde van de dag stond de opbrengst voor Den Haag Texel op de geweldige stand van € 1.850,=. Wederom een bijdrage die door Rob de Munck van de Stichting Den Haag - Texel met bewondering in ontvangst werd genomen.  

    Het meidentoernooi van RKAVV staat binnen het meidenvoetbal ondertussen bekend om zijn gezellige sfeer en uitstraling wat natuurlijk vooral komt door de gedreven en fantastische inzet van alle vrijwilligers die bij RKAVV een steentje bijdragen. In alle poules wordt natuurlijk gestreden om de eerste plaats echter door de sportiviteitsprijs, een welbekende taart van Maison Kelder zien we dat veel teams deze lekkernij als hoogst haalbare prijs nastreven. Het scheidsrechterskorps had het er lastig mee om in iedere poule een taart-winnaar te bepalen. 

    Door de bar- en keukenbrigade van RKAVV werd iedereen van een hapje en een drankje voorzien waardoor iedereen een gezellig dag beleefde. De vlekkeloze organisatie van het toernooi was wederom bij Odeke Visser en Johan Greuter in goede handen. Dank gaat natuurlijk ook uit naar alle betrokkenen, vrijwilligers en sponsoren, Beltona Sportswear, Meere Reclamestudio, Amace Financiële Dienstverlening, Koopalarm.nl, van Bemmel en Kroon, Trevi Advocaten, Huuralarm.nl, Remax en natuurlijk Maison Kelder.      

rfwbs-sliderfwbs-slide