• RKAVV heeft nog altijd niet verloren. Op bezoek bij Jong Achilles ’29 bleven de Leidschendammers steken op een 0-0 gelijkspel. Ondanks de vele kansen die RKAVV kreeg scoorde het niet.
    Na een reis van twee uur, die zelfs een stukje door Duitsland ging, startte RKAVV, de ploeg van trainer Maurizio Ceccucci, sterk. Karam Boukhari bracht Robin Steffens tweemaal in de gelegenheid om te schieten. Steffens schoot echter even vaak over. RKAVV had de controle en het overwicht. Boukhari was vaak degene die voor het gevaar zorgde. Met een aantal mooie passes en acties bezorgde hij de doelman een drukke middag. Na een aantal goede kansen van onder andere Remco Overdevest en Brandon Richardson was het tijd voor de thee.
    Ook na rust was het RKAVV dat voor de eerste kans zorgde. Brandon Richardson speelde zich met een mooie actie vrij waarna zijn schot niet hard genoeg was om het de goalie lastig te maken. Niet veel later werden ook de gastheren gevaarlijk. Een snelle omschakeling zorgde voor wat hachelijke momenten voor het doel van Mike Ten Kroode.
    RKAVV creëerde genoeg mogelijkheden maar de bal wilde er maar niet in. Met nog tien minuten op de klok bracht Ceccucci Jeremy van Lochem. Voor de 19-jarige spits betekende de invalbeurt zijn debuut in het vlaggenschip van RKAVV. Opnieuw een speler uit eigen jeugd die debuteert in de hoofdmacht. Van Lochem kreeg in de slotminuut nog een mooie kans, maar kwam millimeters te kort om RKAVV de winst te bezorgen.

rfwbs-sliderfwbs-slide