• RKAVV en ADO Den Haag verlengen samenwerking convenant 'Partner in Talentontwikkeling'

    RKAVV heeft een aansprekende en bloeiende jeugdafdeling voor jongens en meidenvoetbal. De club vind het heel belangrijk dat naast talentontwikkeling vooral het spelplezier voorop staat. Dit is de basis van alles en een goede balans hierin is echt heel belangrijk. Voor zowel onze selectieteams als onze recreatieve teams geldt dat iedere speler of speelster, van onze minioren tot onze senioren, prestaties levert, ongeacht welk niveau. Daarnaast vind de club het erg belangrijk, dat er naast het voetbal, er door de RKAVV Jeugd Activiteiten Commissie en het clubkader ook leuke club- en teamactiviteiten worden georganiseerd.

    RKAVV is sinds de oprichting van het ADO Den Haag "Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden" in 2007 al officieel als partnerclub aan ADO Den Haag verbonden en was hiermee één van de eerste verenigingen in de regio die hierin toetrad. In de afgelopen jaren is er een mooie samenwerking ontstaan in o.a. bijeenkomsten voor kennisdeling, het opleiden en stagelopen van onze jeugdtrainers, spelen van jeugdwedstrijden en toernooien en talentstages voor onze jeugdspelers. Daarnaast worden er ook tal van leuke activiteiten georganiseerd zoals bezoeken van wedstrijden van het 1e elftal met onze jeugd en begeleiding en leveren van RKAVV ballenjongens en meiden. RKAVV en ADO Den Haag zijn dan ook erg verheugd om de samenwerking weer met 3 jaar te verlengen.

    Wil jij ook komen voetballen bij RKAVV? Meld je dan aan via inschrijven.rkavv.nl en kom gewoon een keertje meetrainen of een oefenwedstrijd meespelen.

    Foto ondertekening convenant 'Partner in Talentontwikkeling' van links naar rechts: Huub van Beuzekom netwerkcoördinator ADO Den Haag, Henry Steffens voorzitter RKAVV en Wendy Verhage penningmeester RKAVV

rfwbs-sliderfwbs-slide