• RKAVV en ADO Den Haag 2 kwamen in hun eerste oefenduel van het nieuwe seizoen een 1-1 gelijkspel overeen. Bij rust hadden de bezoekers nog een 0-1 voorsprong.

Beide ploegen hadden in vergelijking tot afgelopen seizoen nogal wat nieuwelingen in het veld staan. Met nog zes minuten op de klok in het eerste bedrijf, nam ADO Den Haag 2 de leiding, Op aangeven van Robin Polley scoorde Maarten Reijneveld de openingstreffer. Op het ons sfeervolle complex kwam RKAVV na de pauze weer langszij. Jeremy van Lochem was de maker van deze RKAVV-treffer. De selectie van trainer Maurizio Ceccucci sluit zaterdag met een training om 12.00 uur de eerste fase van de voorbereiding af. Op maandag 30 juli pakt de groep de draad weer op als het tweede deel van de oefencampagne weer begin.