• RKAVV opent zijn deuren: Naschoolse opvang van Vlietkinderen is welkom!

    De naschoolse opvanglocatie Leidschendam van Vlietkinderen heeft zijn plekje gevonden in het verenigingsgebouw van voetbalvereniging RKAVV in Leidschendam. Wat een jaar geleden begon als een proef is na een jaar door beide partijen positief beoordeeld  en vindt doorgang.

    De kinderen uit de omliggende wijken kunnen lekker buiten spelen op de velden van sportpark Kastelenring en een deel van het clubgebouw is ingericht voor deze buitenschoolse opvanglocatie. Zodoende is er ook voldoende gelegenheid is om rustig huiswerk te maken.

    Voetbalvereniging RKAVV uit Leidschendam toont zijn maatschappelijke betrokkenheid door het beschikbaar stellen van het clubhuis. De voetbalvereniging gebruikt hun mooie verenigingsgebouw vooral in avonden en in het weekend. Zij pakken nu hun maatschappelijke rol en openen hun deuren. Op deze manier is onder andere het contact met Vlietkinderen ontstaan. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking die nu een jaar bestaat. Ook met de Damzwammers zijn afspraken gemaakt.

    Het verenigingsgebouw van RKAVV beschikt over diverse ruimten. Graag willen zij in contact komen met verenigingen of partijen die op zoek zijn naar een ruimte. Zo is er een grote kantine met een buffet en een keuken beschikbaar voor een feestelijke bijeenkomst, een jaarvergadering of een lezing. In overleg kan ook de bestuurskamer en een fitness- behandelruimte worden gebruikt. Alles voor een maatschappelijk verantwoord tarief.

    Op woensdagavond 5 september zal een presentatie komen over de mogelijkheden in het clubhuis. Mocht u op korte termijn interesse hebben of kunnen we snel een afspraak maken; Miriam.blom@senw-lv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide