• Het is RKAVV niet gelukt om een resultaat te boeken op bezoek bij Alphense Boys. Een totale off-day zorgde voor vrij kansloze middag in Alphen aan de Rijn. 

    Vooraf vond er een eerbetoon plaats voor de overleden Alphense Boys-speler Kelvin Maynard. De Alphense ploeg bood na een minuut stilte het wedstrijdshirt van Maynard aan aan de familie. 

    Wellicht was RKAVV even van slag van de gebeurtenissen die voor de aftrap plaatsvonden. Binnen drie minuten had Alphense Boys namelijk al de openingstreffer gemaakt. Na een knullige situatie, waarbij Peter Lomonaco en Rico de Boer tegen elkaar aan liepen ging Martins Da Silva alleen op het doel af en was de 1-0 een feit. RKAVV kwam totaal niet in de wedstrijd en was erg slordig. Het gaf Alphense Boys de mogelijkheden om de score te verdubbelen maar het vizier stond bij de thuisploeg niet op scherp. Op slag van rust was het alsnog raak voor de gastheren. Arjan Ouwendijk zette de 2-0 op het scorebord. 

    Maurizio Ceccucci greep in de rust in en bracht Lovette Felicia en Mike van Toor binnen de lijnen. RKAVV oogde na de theepauze minder slordig en uiteindelijk kreeg het, met nog een half uur op de klok drie enorme kansen op de aansluitingstreffer. Eerst stuitte Lovette Felicia op de doelman, in de rebound overkwam Jedsel Markes hetzelfde waarna de inzet van Jeremy van Lochem te zacht was om echt gevaarlijk genoemd te mogen worden. De wedstrijd bloedde dood. Doelpunten vielen er niet meer, eindstand: 2-0. 

    Foto: Rob Römer

    Meer foto's van Rob zijn HIER te vinden

rfwbs-sliderfwbs-slide