• Het seizoen 2018-2019 zit er bijna op.
  Dat is een mooie gelegenheid om de jeugdopleiding van de jongens over het afgelopen seizoen de revue te laten passeren.
   
  Door Jan de Jong / Hoofd Jongens Jeugdopleiding RKAVV
   
  JO19/1
  De groep van trainer Stefan Duppen en Michael van Rossen kende een mooie start van de competitie in de derde divisie. Dat gaf de selectie veel vertrouwen en veel plezier en dat was vooral te zien in de samenwerking van staf en spelers. Na een klein dipje midden in het seizoen kwamen de resultaten weer terug en werd er een keurig 7e plaats veilig gesteld. Doelstelling bereikt. RKAVV JO19/1 speelt in het nieuwe seizoen weer derde divisie en een groot gedeelte van de selectie is klaargestoomd om in het nieuwe seizoen de overstap te maken naar de senioren A selectie.
   
  JO17/1
  De mannen van Nick Wijsman en Tom van Brecht hadden het in het begin van het seizoen nog erg moeilijk maar herstelden zich daarin heel erg knap met mooie resultaten. Leuk en mooi om te zien was dat het teamproces vanaf begin tot aan het eind aanwezig was en daar mogen de trainers best trots op zijn!
   
  JO15/1
  De jongens van de JO15/1, onder leiding van Hoofdtrainer Jordy de Wit, assistent San Moonen en teammanager Jonas Bloemen, kunnen terugkijken op een mooi voetbalseizoen. De teamprestatie is zichtbaar met een sterke 7e plek in de hoofdklasse. Ook individueel waren er goeie ontwikkelingen zichtbaar met als hoogtepunten Deau den Turk die geselecteerd is voor Oranje O14 en Jasper van der Zon die geselecteerd is voor KNVB O14.
   
  JO14/1
  De jongens van Brian en Eduardo kunnen terugkijken op een leuk en goed seizoen. Begonnen als 15/2 waarin zij al snel in de gaten kregen dat het fysiek heel zwaar ging worden. Daarom in het voorjaar verder als 14/1. Toen waren de ontwikkelingen ook op het veld zichtbaar aan het worden. Meer voetballen vanuit een organisatie. Taakbewuster voetballen leverde in de eindstand zelfs een mooie tweede plaats op!
   
  JO13/1
  De trainerstalenten, Arthur en Petter, stelden zichzelf tot doel; ontwikkelen en handhaven. Dit is ruimschoots gelukt! De jeugdtrainers van RKAVV lieten hun ploeg met meer tactische inzichten en mooi combinatievoetbal een geweldige prestatie neerzetten in de Hoofdklasse.  De jongens van 13/1 verrasten vriend en vijand met een knappe zevende plek!
   
  JO12/1
  Het seizoen van de 12/1 was er één om niet snel te vergeten voor de trainers Jeremy ,Tom en Haitem. Momenten van teleurstellingen maar toch ook van mooie momenten zoals het najaarskampioenschap in de eerste klasse. Het was daarin zeker een goed leerjaar van hoe het wel moet en hoe het beter kan als individu en als team.
   
  JO11/1
  Onder leiding van de trainers Jim en Matthijs werd het seizoen op een mooie manier afgesloten en wel met een kampioenschap in de eerste klasse! Het team van Jim en Matthijs had het in het begin van het seizoen nog moeilijk maar gaandeweg zag je de spelers zich ontwikkelen en was het vervolgens genieten hoe de talenten met elkaar samen speelden!
   
  JO8, JO9, JO10
  Onder leiding van hoofdtrainer Robin Verhage en zijn assistenten was het zaterdagochtends genieten om de spellertje van 8/9/10 te zien voetballen. Het is goed om te zien hoe daar de basis van het voetbalspelletje wordt gecreëerd. En de basis is dat spelers met veel plezier voetballen! Hoe mooi is dat om te zien? Prachtig!
   
  RKAVV Voetbalschool
  Twee november 2018 zijn we gestart met de RKAVV Voetbalschool.
  Een initiatief om spelers extra te ontwikkelen en een stimulans te geven aan hun voetbaltalent.
  We zijn begonnen met 12 voetballers en 2 keepers van onder 9/10/11/12. Later in het seizoen sloten daar nog een aantal talenten bij aan.
  De talenten kregen de mogelijkheid om één extra training per week te volgen buiten de training van hun eigen team om. Zo konden zij zich meten met andere leeftijdsgenoten.
  De trainingen werden aangeboden in de visie van de RKAVV jeugdopleiding en begeleid door Jelle Halsema, Gino Bergwerff en Edoardo Sauwerwalt onder leiding van Jan de Jong.

  Trots 
  Aan het eind van dit seizoen kan ik niet anders zeggen dat we weer stapjes hebben gemaakt in onze ontwikkeling bij de jeugd en jeugdopleiding en dat we als club trots mogen zijn op de prestaties van onze jeugdteams!

  Ik wil alle spelers, trainers, leiders, vlaggers, ouders en alle andere betrokken vrijwilligers bedanken voor een mooi voetbalseizoen bij RKAVV!
   
  Mvg Jan de Jong HJO RKAVV

  P.S.
  Leidschendam-Voorburgs Kampioenschap
  Tot ziens bij het Leidschendam-Voorburgs Kampioenschap met de speeldata op de maandagen 17 juni, 24 juni en 1 juli.
  Let op: met de nieuwe spelregels van komend seizoen!

rfwbs-sliderfwbs-slide