• Na een lang proces van selecteren, onderhandelen en rekenen is de kogel eindelijk door de kerk. Onze kledingcommissie bestaande uit Marco, Arjan, Patrick, Dilano, Thomas en Jessie hebben na lang testen het advies uitgebracht om te kiezen voor het merk Robey en de detaillist Intersport/Twinsport. Ze zijn hierbij niet over een nacht ijs gegaan en hebben de verschillende leveranciers aan een grondig onderzoek onderworpen. Het bestuur heeft dan ook dit advies overgenomen.

    Dit betekent dat wij vanaf het nieuwe seizoen 2021/2022 met een nieuw kledingmerk en dus ook met nieuwe kleding de velden zullen gaan betreden.

    Samen met Robey en Intersport/Twinsport worden nu de nieuwe uit- en thuistenues ontworpen. Ook wordt de overige collectie bestaande uit trainingspakken, trainingssets, sweaters, jassen en polo’s ontworpen. Dit doen we natuurlijk niet zonder onze leden. De komende periode zullen we via de website en social media de verschillende ontwerpen van de kleding met jullie delen. Jullie kunnen dan meebeslissen hoe onze clubkleding eruit gaat zien.

    Ook gaan we kijken of we ons bestaande logo wat gaan “opfrissen”. Hierbij hebben we ook de hulp van onze leden nodig. We zijn erg nieuwsgierig hoe jullie hierover denken!

    Hou dus de komende periode onze media kanalen goed in de gaten voor updates.

rfwbs-sliderfwbs-slide