• RKAVV heeft een zure nederlaag geleden. In Purmerend ging het in de slotfase onderuit nadat het zich tot twee keer toe had teruggevochten van een achterstand. Door een 3-2 zege van de thuisploeg bleven de punten in Purmerend.
    De start van RKAVV was zeer matig. Binnen tien minuten had Purmersteijn al vier keer kunnen scoren. Het bleef bij slechts één treffer, die Niels Eijkenaar na vijf minuten maakte. RKAVV kreeg via Wassim Bachar pas vlak voor rust een eerste kans.
    Na twee minuten in de tweede helft kopt Jordy de Wit zijn eerste doelpunt voor RKAVV tegen de touwen: 1-1. Niet veel later zag Mike Ten Kroode de bal niet vanwege het zonlicht waarna de goalie de bal in eigen doel werkte: 2-1. Hoewel de grote kansen voor Purmersteijn waren, begon RKAVV de laatste twintig minuten toch wat aan te dringen. Een klein kwartier voor tijd schoot Brandon Richardson vanaf de middenlijn de 2-2 over de doelman heen.
    RKAVV ging op zoek naar drie punten, maar kreeg vier minuten voor tijd via een counter het deksel op de neus. Niels Eijkenaar rondde een glippertje in de Leidschendamse defensie af: 3-2.

1-0 05' Niels Eijkenaar
    1-1 49' Jordy de Wit
    2-1 55' Niels Eijkenaar
    2-2 77' Brandon Richardson
    3-2 86' Niels Eijkenaar