• RKAVV heeft voor de vijfde keer op een rij verloren. Op bezoek bij Minor, in Zuid-Limburg, waren de Leidschendammers opnieuw de betere, maar hielp het veel kansen om zeep waardoor het zonder punten de lange terugreis aflegde. Bij RKAVV werden wel twee jubilea genoteerd. Robin Steffens speelde zijn tweehonderdste competitiewedstrijd voor RKAVV, de invalbeurt van Peter LoMonaco bezorgde hem zijn honderdste competitiewedstrijd voor RKAVV. Het duo zal voor deze bijzondere mijlpalen tijdens de thuiswedstrijd tegen Baronie (25 november) gehuldigd worden.

Al na één minuut kreeg RKAVV een goede kans. Remco Overdevest knalde al binnen zestig seconden op de lat. De openingsfase was vermakelijk. Nog voor het verstrijken van de vijfde minuut dribbelde Hamza Boukhari richting doel, maar zijn schot was niet hard genoeg om het doelman Quaden lastig te maken. In de tegenaanval werd ook Minor voor het eerst gevaarlijk. Koen Claasens krulde de bal ook op de lat. Na een kwartier opende de Limburgers de score. Uit een afgeslagen corner schoot Jeroen Gerets de bal in het dak van het doel: 1-0. RKAVV hield het balbezit terwijl Minor aftastte en via counters gevaarlijk probeerde te worden. Hamza Boukhari speelde zich na een half uur knap vrij maar ook dit keer ontbrak het de middenvelder aan schotkracht.

Ook aan de tweede helft begon RKAVV goed. Al snel hadden Remco Overdevest en Rico de Boer voor gevaar gezocht, maar in beide gevallen was doelman Quaden bij de les. Al snel in het tweede bedrijf stond Minor met de rug tegen de muur. RKAVV deed er alles aan om de groene muur te doorbreken, maar keeper Quaden bleek een vervelende sta-in-de-weg. Voor RKAVV, dat al drie wedstrijden op een rij niet scoorde, iets om moedeloos van te worden. Wat het ook probeerde, de kansen gingen er maar niet in. Hamza Boukhari mocht het een kwartier voor tijd proberen tijdens een één-op-één duel met die dekselse Quaden. U raadt het al, laatstgenoemde kwam als winnaar uit die strijd, evenals zijn team na 95 minuten als winnaar uit de strijd kwam.