• Het was eigenlijk al wel zeker, maar na de overwinning gisteren van Silvolde op de Bataven definitief. Komend seizoen speelt RKAVV voor het 4e achtereenvolgende seizoen in de Hoofdklasse!

  Dat is een felicitatie waard aan Maurizio Ceccucci en zijn staf en spelers!
  De laatste 3 wedstrijden worden dus zonder enige druk gespeeld en kan er gewerkt worden aan het nieuwe seizoen. Kleine teleurstelling is dat we de laatste 2 thuiswedstrijden niet hebben kunnen brengen wat we wilden. En dat hadden we wel moeten doen voor ons eigen publiek en de ambitie de we hebben! Dat is wat we komend seizoen beter willen en moeten gaan doen!

  Zondag, op moederdag, reizen we af naar Silvolde in de Achterhoek. Silvolde is nog in beeld voor de bovenste plaats en de nacompetitie. Dat is knap van trainer Dennis van Beukering en zijn mannen! Dennis wordt naast zijn hoofdtrainerschap bij Silvolde ook de nieuwe trainer van de hoogste jeugd van Vitesse. De thuiswedstrijd eindigde destijds in 1-1, met 2 hele verschillende helften. Op basis van een sterke 2e helft kregen we toen te weinig, maar als je zelf niet scoort win je niet. Zondag is Jordy de Wit geschorst en Rico de Boer geblesseerd. Derhalve reizen we gehavend maar met een veilig gevoel af naar de sterke Achterhoekers. Overigens werden 1e elftal speler Burak Huyuk en zijn vrouw afgelopen week de trotse ouders van een dochter! Van harte gefeliciteerd namens heel RKAVV!

  Het 2e speelt zondag een belangrijke pot onderin tegen en bij DOSR 2 in Roelofarendsveen. We wensen Patrick en zijn mannen (en Anja!) veel succes daar. Volgende week vervolgen we met de laatste thuiswedstrijd tegen MSC. Na de wedstrijd vindt de traditionele afsluitingsbarbecue plaats, georganiseerd door de Tifosi! Geef u vooral tijdig op!

  Oh ja, uiteraard mogen alle moeders zondag gratis mee. Echter geef u dan wel vooraf op bij de staf van het 1e elftal!
  Gaat u zelf het mooie dagtochtje maken dan is dit het adres:

  Zondag 14:00 uur
  Munstermanstraat 3
  7064 KA Silvolde
  Gelderland

rfwbs-sliderfwbs-slide