• RKAVV heeft de eerste wedstrijd van de voorbereiding gewonnen. Op bezoek bij derdedivisionist Quick trok het met 3-4 aan het langste eind.

    Na een kwartier spelen stond RKAVV al met 0-2 voor. Hayden Bergen nam de openingstreffer voor zijn rekening. Na een perfecte steekpass van, de bij RKAVV teruggekeerde, Jedsel Markes schoof Bergen de 0-1 achter doelman Jari Puister. Vijf minuten later moet de Haagse goalie opnieuw vissen. Na een mooie combinatie tussen Jedsel Markes en Remco Overdevest verschalkte laatstgenoemde Puister knap: 0-2. Halverwege het eerste bedrijf deed Marc Boshoff namens Quick iets terug. Met een fraaie boogbal zorgde hij voor de 1-2.

    RKAVV wisselde zeven spelers in de rust en net zoals in de eerste helft waren er na een kwartier spelen al twee doelpunten te noteren. Ditmaal was Quick trefzeker in de openingsfase. Ronaldo Minta en Marc Boshoff zetten na een uur spelen vlak na elkaar de 2-2 en 3-2 op het scorebord. RKAVV reageerde snel want vier minuten later was ook de 3-3 een feit. Nadat Lovette Felicia zelf de aanval opzette werkte hij daarna een goede voorzet van Jedsel Markes binnen. Voor Markes assist nummer drie van de middag. Vijf minuten voor tijd bezorgde Lovette Felicia met zijn tweede treffer van de middag zijn nieuwe club RKAVV de overwinning. Na een individuele actie rondde hij af: 3-4.

rfwbs-sliderfwbs-slide