• RKAVV hecht veel waarde aan het opleiden van jonge spelers in de leeftijdsgroep Onder 9-10-11-12. De trainingen worden aangeboden door en in de visie van de RKAVV Jeugdopleiding. We zijn continu op zoek naar talentvolle jeugdspelers die later ook kunnen aansluiten bij de RKAVV Voetbalschool. Een initiatief om talentvolle spelers verder te ontwikkelen en een stimulans te geven aan hun voetbaltalent. RKAVV is trots dat zij in Mano een enthousiaste trainer hebben gevonden, die onze spelers nog meer voetbalkwaliteiten kan bijbrengen.

  De selectie voor de RKAVV Voetbalschool vindt plaats via een interne scouting. Wekelijks wordt er gescout bij diverse jeugdwedstrijden en -trainingen. 20 voetballers uit de jeugdopleiding van RKAVV krijgen de kans om deel te nemen aan de RKAVV Voetbalschool.

  De talenten krijgen de mogelijkheid één extra training per week te volgen, buiten de training van hun eigen team. Zo kunnen de voetballers zich meten met andere leeftijdsgenoten. De trainingen worden dit seizoen, onder leiding van Mano Jongmans verzorgd in samenwerking met eigen jeugdspelers (Jeffrey Bolleboom, J019-1, Bas van der Sterre, JO17-1, Ardjouno van Turenhout, JO18-1).

  In de eerste helft van het seizoen zijn er 10 trainingen. Na de winterstop zijn er wederom 10 trainingen. De RKAVV Voetbalschool vindt plaats bij RKAVV op vrijdagmiddag van 17:30u tot 18:30u.

  www.manoperformancetraining.nl
  Ook voor individuele trainingen

  Op de foto van li na re: Robin, Jeffrey, Bas, Ardjouno en Mano.

rfwbs-sliderfwbs-slide