• Na een succesvol seizoen waar met veel passie en plezier werd getraind gaan we ook dit seizoen door met de voetbalschool van RKAVV. RKAVV hecht veel waarde aan het opleiden van jonge spelers in de leeftijdsgroep Onder 9/10/11/12 . De trainingen worden aangeboden door en in de visie van de RKAVV Jeugdopleiding. We zijn continu op zoek naar talentvolle jeugdspelers die later ook kunnen aansluiten bij de RKAVV Voetbalschool. Een initiatief om talentvolle spelers verder te ontwikkelen en een stimulans te geven aan hun voetbaltalent. RKAVV is trots dat zij dit als één van de weinige clubs in de regio in eigen beheer heeft!

  De selectie van de RKAVV Voetbalschool vond en vindt plaats via een interne scouting. Wekelijks wordt er gescout bij diverse jeugdwedstrijden en -trainingen. 16 Voetballers en 3 keepers uit de jeugdopleiding van RKAVV krijgen de kans om deel te nemen aan de RKAVV Voetbalschool.

  De talenten krijgen de mogelijkheid één extra training per week te volgen, buiten de training van hun eigen team. Zo kunnen de voetballers zich meten met andere leeftijdsgenoten. De trainingen worden dit seizoen, onder leiding van Jan de Jong, verzorgd door Brian de Jong in samenwerking met stagiairs van ROC MONDRIAAN.

  In de eerste helft van het seizoen zijn er 9 activiteiten. Na de winterstop zijn er 10 activiteiten.
  De RKAVV Voetbalschool vindt plaats bij RKAVV op vrijdagmiddag van 17:00u tot 18:00u.

  De tijden en data van de RKAVV Voetbalschool zijn voor het 1e half jaar:
  Vrijdag van 17.00-18.00 op: 27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11 en 29/11 .

  Hoofd Jeugdopleiding RKAVV
  Jan de Jong

  Onderste foto: de hulptroepen van het ROC Mondriaan

rfwbs-sliderfwbs-slide