• Afgelopen woensdag 30 oktober 2019 kwam een aantal trainers, leiders en andere genodigden bij elkaar om te spreken over de toekomst van het vrouwen & meidenvoetbal bij RKAVV. Met Marcel Riemen als nieuwe Hoofdcoördinator vrouwen en meidenvoetbal en een vernieuwd enthousiast kader is er deze avond gesproken over o.a. het Ontwikkelingsplan dat vanuit de KNVB vorig seizoen is opgezet en over het opzetten van een nieuw beleidsplan voor de vrouwen & meidenafdeling van RKAVV.

    Over onderwerpen als positionering, organisatie en kwaliteit van het vrouwen & meiden voetbal binnen RKAVV en over vragen als: ‘waar staan we eigenlijk?’ en ‘waar willen we naartoe?’ werd volop gediscussieerd.  Het leverde interessante inzichten op, want met afgevaardigden van zowel de vrouwen als de meiden afdeling en het bestuur werden diverse invalshoeken belicht.

    Waar is iedereen het over eens? De vrouwen & meiden afdeling is binnen RKAVV al jaren stabiel en is binnen de vereniging niet meer weg te denken. Toch kunnen er nog mooie stappen worden gezet de komende maanden en jaren om de afdeling in alle facetten te laten groeien. Het ontwikkelingsplan van de KNVB gaat ons hierbij ondersteunen en er liggen al mooie ideeën klaar om ten uitvoer te worden gebracht.

    Hier gaan we de komende periode hard mee aan de slag. Een superleuke uitdaging, maar ook één waar we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Mocht je het leuk vinden om hierin mee te denken, stuur dan even een berichtje naar Linda Kemperman: vrouwenvoetbal@rkavv.nl

    Linda Kemperman
    RKAVV aanspreekpunt “KNVB ontwikkelingsprogramma meiden en vrouwenvoetbal”

rfwbs-sliderfwbs-slide