• De laatste, en iedereen bedankt voor dit mooie seizoen!

  Komende zondag is het alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen! Ondanks de verre wedstrijden hebben we het vroegtijdig tot een goed einde gebracht. Tevreden zijn we echter niet en met die doelstelling moeten we naar het nieuwe seizoen gaan kijken.
  Komende zondag wacht nog RKHVV in Huissen.

  Thuis wonnen we relatief eenvoudig met 5-1, na een snelle 0-1 achterstand. Nu zijn de belangen verschillend. RKHVV zal zich zondag veilig willen spelen ten koste van veel. Dat herkennen wij nog van de laatste wedstrijd vorig seizoen in Nuenen en het is een vooruitgang dat we daar nu niets mee te maken hebben. We gaan wel voor een goed resultaat om dit seizoen waardig af te sluiten. Gelukkig lukte dat afgelopen weekend ook eindelijk weer eens thuis tegen MSC (5-3!).

  Laten we RKHVV zondag struikelen?

  Maurizio Ceccucci over zondag: We gaan zondag in Huissen het seizoen waardig afsluiten en voldoen aan onze sportieve verplichting. Ik wil alle supporters van de club bedanken voor een fijn 1e seizoen bij RKAVV. Ik ga er met mijn staf aan werken om het nieuwe seizoen nog leuker te maken, en te gaan voor een echt succes! Overigens trainen wij in de periode van 25 juni tot en met 7 juli ook nog, en sluiten we die periode af met een leuke oefenwedstrijd thuis! Hopelijk tref ik jullie dan nog , en anders alvast een hele fijne vakantie gewenst!

  Adres RKHVV:
  Blauwenburcht 1, 6852 NS Huissen

  RKAVV 2
  Het 2e elftal sluit zondag af in Noordwijk tegen SJC 2. Zij hebben zich ook relatief eenvoudig weten te behouden en staan nu zelfs op de de 4e plaats! Ook zij hebben na zondag een paar weken vrij om op 25 juni weer te beginnen!

  JUMBO Leidsenhage: win 1 minuut gratis winkelen!
  Dit seizoen is onze JUMBO Leidsenhage aangesloten als nieuwe WIJZIJNRKAVV-partner. U hebt ongetwijfeld de nieuwe reclameborden op ons hoofdveld opgemerkt.
  Aan u het verzoek om mee te doen aan hun klant tevredenheidsonderzoek. Klik HIER 
  In de winkel zelf kun je ook de QR-code scannen en ter plaatse het onderzoek invullen.
  Als je meedoet aan het onderzoek ding je mee naar één minuut gratis winkelen en nog vele andere prrijzen. Alvast bedankt!

   

rfwbs-sliderfwbs-slide