• Sam Oudega komend seizoen naar Heerenveense Boys
  Sam Oudega speelt komend seizoen bij Heerenveense Boys. De Fries keert terug naar het Heitelân.

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan
  Vader Martijn: ”Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De hunkering naar het Friese land is voor onze familie te groot om in het westen te blijven wonen. We hebben met zeer veel plezier gevoetbald en vrijwilligerswerk gedaan bij RKAVV. Onze dochter Nikki gaat komend seizoen, na het behalen van haar zwemdiploma’s, ook voetballen bij Heerenveense Boys.
  We missen nu wel het 100-jarig jubileumjaar maar we komen terug! Ook als is het alleen al op het jubileumfeest! Sam kan straks heerlijk met Pake en Oma naar een wedstrijdje van SC Heerenveen in het Abe Lenstra stadion, iets waar Sam zich op verheugd! Uit volle borst het Friese volkslied meezingen en sûkerbôle! Helaas kan het nog ff duren voordat er een wedstrijd tegen ADO op het programa staat…..”
   
  Heerenveense Boys
  Heerenveense Boys is een mooie club op steenworpafstand van het Abe Lenstrastadion. De club is opgericht in 1954 en is qua grootte vergelijkbaar met RKAVV. Hun eerste bij de mannen speelt in de derde klasse en de vrouwen in de Hoofdklasse A landelijk. Heerenveense Boys is gezegend met een clubfotograaf van naam, te weten Wiep Wierda. Wiep is in Friesland beroemd van zijn fenomenale foto’s van het skûtsjesilen.
   
  Bedankt
  Sam, op zondag 13 oktober nog Pupil van de Week bij de wedstrijd tegen VV Emmen, wil zijn vrienden uit de JO11-2 dan ook bedanken voor een mooie tijd bij RKAVV!
   
  Op de foto bij Sam: Alex, Guus, Jayden, Scott, Bowe, Loqmaan, Gyan, Benjamin en Nikki.
  Begeleiding: Erik, Marc, Martijn, Kees en Parkas.

rfwbs-sliderfwbs-slide