• RKAVV gaat op zondag 24 november op bezoek bij HBS, de huidige ploeg van de ons welbekende trainer Bas Steffens. Na elf jaar komen we de 'Kraaien' weer tegen in de competitie. De laatste officiële wedstrijd tegen HBS staat echter voorgoed in ons geheugen gegrift: de bekerfinale in 2015 welke we met 4-1 wisten te winnen.
   
  Destijds gingen er twee bussen mee en zorgden de in grote getalen aanwezige RKAVV-ers voor een fantastische sfeer. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk RKAVV-ers langs de lijn in Den Haag op 24 november. Jeugdspelers, broertjes, zusjes, opa's, oma's, vaders, moeders: ga mee met onze supportersvereniging en zorg voor een geweldige sfeer tijdens deze derby! Zeker nu het eerste elftal weer goed draait en HBS ons op de hielen zit kunnen we alle steun goed gebruiken!
   
  De supportersvereniging zal een mooie sfeeractie voorbereiden en zij zullen het fantastisch vinden als onze jeugdleden massaal aanwezig zijn tijdens de derby. Schrijf je daarom snel in voor de busreis naar HBS toe. De kosten zijn €7,50 per persoon. De wedstrijd begint om 14.00 uur. De bus zal rond 12.30 vanaf RKAVV vertrekken. Wees er snel bij want VOL = VOL! 
   
  Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/ujegWfbvRT9cUcvg6

  Voor vragen kun je terecht bij tifosi@rkavv.nl 

  De laatste officiële ontmoeting met HBS werden wij gesteund door honderden supporters, check de beelden hieronder voor een impressie!

rfwbs-sliderfwbs-slide