• Tijdens de kerstvakantie organiseerde de selectie van RKAVV een winterclinic. Wat een enorm succes is dat geworden. Maar liefst 130 kinderen hadden een fantastische dag. We mogen met recht zeggen dat dat hét voetbalfeestje van de kerstvakantie is geweest. 
   
  Omdat het zo'n groot succes was gaan we tijdens de voorjaarsvakantie opnieuw een clinic organiseren zodat de jeugd tijdens deze 'saaie' vakanties bezig blijft. Dit keer nóg leuker en groter. Hoofdtrainers Maurizio Ceccucci (Heren 1) en Nikita van der Wijngaard (Vrouwen 1) zullen samen met hun selecties ervoor zorgen dat alle deelnemers een onvergetelijke dag hebben. Naast een dag vol voetbalvertier kan er gejaagd worden op handtekeningen en zal er weer een heerlijke lunch geserveerd worden. Iedereen tussen de zes en veertien jaar is van harte welkom, dus ook niet leden!  De clinic zal plaatsvinden op dinsdag 23 februari. We beginnen om 09.00 uur en zullen rond 15.00 uur eindigen. 
   
  De kosten van deze clinic zijn €20 per persoon. De gehele opbrengst van de clinic gaat naar de club, die natuurlijk in deze tijden altijd een financieel steuntje in de rug kan gebruiken. 
   
   
  Mocht de betaling niet lukken via de QR-code in het inschrijfforumulier, dan kan de betaling ook via deze link worden voldaan: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=zj8kIMITTV6IzwU71zzJIg
   
  Check hier de aftermovie van de fantastische RKAVV Winterclinic: https://fb.watch/2Zpi91UgP7/
   
  Vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar clinic@rkavv.nl.
rfwbs-sliderfwbs-slide