• Vrijdag 4 september verzamelden alle RKAVV trainers van dames en meiden elftallen zich in de kantine uiteraard op 1,5m afstand voor de jaarlijkse AFTRAP.
    Tijdens de opening door voorzitter Alex Wijnen werd de visie van het nieuwe bestuur gepresenteerd. De vrouwenafdeling, zo’n 25% van alle RKAVV leden, speelt een belangrijke rol binnen RKAVV en krijgt van het bestuur alle aandacht!
    Daarna zijn onderdelen uit het beleids- en opleidingsplan toegelicht. Speerpunt hierin zijn kwalitatief goede trainingen. Een aantal van onze train(st)ers hebben zelf op hoog niveau gevoetbald en brengen hun ervaring over op andere gediplomeerde trainers. Daarnaast is het RKAVV gevoel belangrijk o.a. door niet voetbal activiteiten zoals team uitjes maar ook RKAVV brede nieuwjaars strandtraining te faciliteren zal dit versterkt worden.
    De presentatie werd vervolgd met een update rondom operationele zaken zoals publicatie van wedstrijdverslagen en interne middelen zoals het spelervolgsysteem.
    Ivo Cornet heeft ook aandacht gevraagd voor zijn aanpak tot werven van sponsoren. Uiteraard was er ook tijd om verbeterpunten te bespreken zodat we volgend jaar met een nog enthousiaster team de vrouwen en meiden van RKAVV kunnen begeleiden.
    Ter afsluiting werden nog niet getekende trainerscontracten ondertekend.

rfwbs-sliderfwbs-slide