• Seizoensafsluiting bij RKAVV: JO8 en JO9 in actie met ouders

  De seizoensafsluiting van RKAVV vond zaterdag 22 juni plaats en werd een onvergetelijke gebeurtenis voor de jonge talenten van de JO8 en JO9 teams. Het sportcomplex was het decor voor een zonnige ochtend vol plezier, gezelligheid en natuurlijk, voetbal.

  Vanaf half tien stroomden spelers en hun ouders het terrein op, klaar voor een ochtend vol sportieve activiteiten. De organisatie had verschillende voetbalspelletjes gepland waarbij de jonge spelers het tegen hun ouders opnamen. Deze speelse competitie zorgde voor een levendige en vrolijke sfeer.

  Onder een stralende zon begonnen de teams aan een reeks voetbalspelletjes. Zoals curlingvoetbal en voetgolf, waarbij creativiteit en behendigheid centraal stonden. Het was prachtig om te zien hoe ouders zich net zo fanatiek als hun kinderen inzetten. Gelach en aanmoedigingen vulden de lucht, terwijl de kinderen genoten van de kans om hun voetbalvaardigheden te tonen.

  Natuurlijk was er ook een partijtje 'ouders tegen kinderen’. De jonge spelers lieten hun ouders zien wat ze het afgelopen seizoen hadden geleerd. Er waren een spannende en vermakelijke wedstrijden, met indrukwekkende acties van beide kanten. Het plezier stond echter voorop en het was duidelijk dat zowel ouders als kinderen enorm genoten van deze unieke kans om samen en tegen elkaar te spelen.

  Na een korte pauze waarin iedereen kon bijkomen en genieten van limonade, werd er verder gespeeld.

  De ene na de andere bal verdween in het net, begeleid door gejuich en applaus.

  Toen de spelletjes ten einde liepen, was het tijd voor de afsluiting van de dag. Onder een heldere blauwe hemel en met een voldaan gevoel werden de kinderen getrakteerd op een welverdiend ijsje. Terwijl iedereen genoot van het verkoelende ijs, werd er nagepraat over de leukste momenten van de ochtend.

  De seizoensafsluiting bij RKAVV was een groot succes. Het bracht niet alleen spelers en ouders dichter bij elkaar, maar benadrukte ook de gezelligheid die de club kenmerkt. Met een stralende zon boven het hoofd en een ijsje in de hand, namen de kinderen afscheid van een prachtig seizoen, klaar om na de zomer weer met volle energie terug te keren.

  Het was een dag om niet snel te vergeten, en een perfecte afsluiting van een seizoen vol voetbal, ontwikkeling en plezier.

rfwbs-sliderfwbs-slide