• Dit jaar heeft lichtspecialist LI Sports op Sportpark Kastelenring de installatie afgerond van een gloednieuwe LED verlichtingsinstallatie. In samenwerking met de Groene Club, een initiatief van de KNVB, heeft Stichting Sportpark Kastelenring, in overleg met de clubs, besloten om de verlichting te vervangen.

    Op negen velden van RKAVV en SEV, zijn de 107 lichtarmaturen verwijderd en 71 nieuwe duurzame LED armaturen geïnstalleerd. Met de installatie van de LED verlichting wordt er niet alleen bespaard op de energiekosten, maar ook op het vastrecht. Op jaarbasis zal naar verwachting een besparing van 22.864 k/Wh worden gerealiseerd.

    Beide clubs hadden al de beschikking over zonnepanelen en LED verlichting in de kantines, met de nieuwe LED verlichting op de voetbalvelden wordt de accommodatie nog duurzamer. Voor de financiering van dit project is gebruik gemaakt van een subsidieregeling vanuit de gemeente Leidschendam/Voorburg en de BOSA-subsidie, het resterende bedrag is betaald door Stichting Sportpark Kastelenring. Half januari werd het gehele project afgerond door het installatieteam van www.li-sports.com. Met deze nieuwe verlichtingsinstallatie is Sportpark Kastelenring klaar voor een duurzame toekomst!

rfwbs-sliderfwbs-slide