• Afgelopen week hebben zo’n 25 leden de uitgestalde kleding van zeven leveranciers bekeken. Zoals te verwachten, over smaak valt immers niet te twisten, liepen de meningen sterk uit een. Per mail kon een top drie worden ingestuurd. Dit heeft geholpen om de voorkeuren zichtbaar te maken. Uit de zeven leveranciers plus de huidige leverancier Beltona wordt een shortlist samengesteld. Dit is echter geen eenvoudige opgave omdat ook de financiële aspecten moeten worden meegenomen. Dit is dan ook nog eens afhankelijk of RKAVV voor een directe levering of via een detaillist kiest. Zodra de shortlist bekend is zal deze op de website gepubliceerd worden.

  Na het samenstellen van de shortlist volgt nog een uitgebreid traject om te komen tot een contract met de leverancier/detaillist. Daarna kan begonnen worden met ontwerp, productie en distributie van nieuwe kleding. We streven er naar dat na de zomer iedereen in een nieuw tenue kan voetballen.

  De weg naar een nieuwe kledingleverancier willen we graag samen met jullie volbrengen en we zijn daarom op zoek naar geïnteresseerden die de volgende taken op zich willen nemen:

  • Project Manager die het gehele traject wil coördineren en rapporteert aan het bestuurslid algemene zaken (Edwin Langeweg).
  • ‘Ontwerpers’ voor de nieuwe shirts. In samenwerking met de short-list leveranciers zal per leverancier een RKAVV voorbeeld shirt worden ontworpen en geproduceerd. Nadat kledingleverancier gekozen is zal een definitief RKAVV jubileumtenue ontworpen worden.
  • Tevens zal via een “crowd-design mogelijkheid” een jubileumlogo gemaakt worden.
  • Enquete (poll) maker. Op basis van de voorbeeld shirts zal een enquête worden gehouden waarin de leden hun voorkeur kunnen aangeven voor het shirt maar ook zaken als jubileumlogo, korte of lange mouwen etc.
  • ‘Inkoper’ voor het ondersteunen tijdens de finale onderhandeling met shortlist leveranciers.
  • Inrichten digitale webshop. Op basis van de mogelijkheden die de gekozen leverancier biedt zal RKAVV een webshop voor leden inrichten en testen.
  • Coördinatoren voor distributie van kleding.
  • Leden die kleding willen passen. Leveranciers op de shortlist zullen naast het wedstrijdtenue ook trainingspakken en jassen leveren die door diverse doelgroepen (jeugd, heren en dames) gepast zullen worden.

  Interesse om in dit leuke project mee te werken?

  Vragen en/of aanmelden kan je bij Edwin Langeweg algemenezaken@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide