• Terugblik op het weekend 16 en 17 oktober 2021

Dit weekend werden er i.v.m. de herfstvakantie minder wedstrijden gespeeld!

Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl

Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Het werk is kost je ongeveer 1 uur per week (bij meerdere mensen kunnen we het om de beurt doen), je verzamelt de samenvattingen vanuit een mailbox. Checkt de samenvattingen op leesbaarheid maar ook op waardigheid richting de tegenstander. Je voegt de samenvattingen bij elkaar en tot slot mail je de terugblik naar de webmaster. Je doet het niet voor niks want de terugblik wordt gemiddeld 200 keer per week gelezen!
    Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl of neem contact op met Marcel Riemen.

VOC ZO1 - RKAVV ZO1: 0 – 0
    Tien RKAVV-ers blijven overeind tegen VOC. Het bezoek bij VOC bleef steken op een 0-0 gelijkspel. Een resultaat waarmee beide ploegen na 96 minuten voetbal teleurstellend van het veld afstapte. VOC omdat het er niet in was geslaagd, na een rode kaart voor RKAVV, een doelpunt te forceren en RKAVV omdat het ondanks de man minder situatie de kans op drie punten liet liggen. Geen doelpunten, maar het publiek heeft allesbehalve een saaie middag gehad.

RKAVV ZO3 Haagse Hout ZO2: 9-1
    Een hele goede 1e helft betekende dat de wedstrijd halverwege al gespeeld was. Er werd lekker rond getikt, we wisten elkaar ook via goede loopacties te vinden, scoorden 6x en hielden het achterin dicht. De 2e helft deed er niet meer toe en dat was te zien aan het spel. De supporters die alleen voor de 2e helft kwamen, waren nog wel getuige van een heerlijk doeltreffend afstandsschot van Rogier en de op dreef zijnde Jelmer die zowaar een hattrick volbracht. Eltjo scoorde er naar eigen zeggen 2,5, ook mooi!

IFC VR1 – RKAVV VR1: 3 – 0
    Het nog altijd gehavende RKAVV wil de bal het liefst van voet tot voet laten gaan, maar zag daar vandaag weinig van terechtkomen en leed een ontnuchterende 3-0 nederlaag. Na een ongelukkige handsbal in de 20-ste minuut komt RKAVV via een penalty met 1-0 achter RKAVV kreeg ondanks de achterstand toch enkele kansen, maar deze werden door de keepster en verdediging van IFC gered. In de tweede helft werd het spel van RKAVV iets beter, maar het bleef allemaal bij net niet en de kansen die er kwamen werden niet verzilverd. Bij IFC viel het allemaal wel net goed en de thuisploeg gooide de wedstrijd in de 60-ste en 63-ste in het slot door de 2-0 en 3-0 te scoren. Ondanks de nederlaag en moeizame wedstrijd is er echter zeker ook ruimte voor trots en optimisme. Veel afwezigen betekent immers ook veel ruimte voor de jeugd. En dat RKAVV veelbelovende jeugdspeelsters heeft, bewijzen ze de laatste tijd week in week uit. Onvermoeibaar en onverschrokken staan deze teenagers hun mannetje en hoewel het nu in resultaten nog niet zijn vruchten afwerpt, zal het harde werken in combinatie met het talent dat deze meiden hebben de komende weken punten gaan opleveren. De jeugd heeft de toekomst!

RKAVV O23 - OJC Rosmalen O23: 0-1
    In een wedstijd waarbij het spel zich grotendeels op de helft van Rosmalen afspeelde kreeg RKAVV niet waar het recht op had. In de eerste helft creëerde RKAVV nog niet zoveel kansen de ruststand was dan ook 0 – 0. Als snel na rust kwam Rosmalen middels een penalty op voorsprong. RKAVV voerde de druk op en kwam tot diverse kansen. Vlak voor tijd zag het publiek de gelijkmaker al maar de bal werd voor open goal net naast getikt.

RKAVV JO19-1 – ADO’20: 3 - 2
    De JO19-1 boekte op het hoofdveld een belangrijke overwinning op ADO’20. RKAVV kwam
    in de eerste helft op voorsprong dankzij een fraaie goal van Moaaz. Vlak na rust
    kwamen de rood-witten onfortuinlijk op een 1-2 achterstand. De manschappen van
    trainersduo Stuurman en Bloemen bleven er echter voor vechten en na de 2-2 van
    Yassine, schoot Nick (na een mooie assist van O17-speler Mert) twee minuten voor
    tijd RKAVV naar een dik verdiende 3-2 overwinning.

Rijnsburgse Boys JO19-1 - RKAVV JO19-2: 2 – 1
    De eerste helft gaf een rommelig beeld waarbij het wel gelijk op ging. Helaas kwam RKAVV 2 – 0 achter door een doelpunt dat naar buitenspel rook en gebrek aan scherpte in de as van de verdediging. Vlak voor rust werd een mooie, vanuit de achterhoede over de grond, goed opgebouwde goed afgerond. Na rust was de opstelling beter en was RKAVV de veel betere ploeg. Helaas kon deze overmacht niet worden omgezet in een doelpunt er werd wel drie keer op de lat en 1 keer op de paal geschoten. Daarmee trok RKAVV dus weer aan het kortste eind maar konden de mannen zeker met opgeheven hoofd naar huis.

RKAVV JO15-1 – Wassenaar JO15-1: 2 – 1
    RKAVV JO15-1 won zaterdag met 2-1 van Wassenaar JO15-1. Onze mannen wist alle 7 wedstrijden in Fase 1 te winnen en werden daardoor kampioen! Hierdoor gaat JO15-1 in november een klasse hoger spelen! Streekgenoot sv Leidschenveen JO15-1 werd verdienstelijk 2e in deze poule.

Wilhelmus JO14-5 – RKAVV JO14-1: 2 – 8
    Het uit JO13 en JO15 samengestelde team heeft nu 5 wedstrijden gespeeld en draaien leker boven aan mee in de competitie. Ook bij de wedstrijd uit tegen Wilhelmus werd er leuk en vol inzet gespeeld. Deze zege was meer dan verdiend en de staf is dan ook zeer tevreden.