• Terugblik weekend 25 en 26 september

  Terugblik op het weekend 25 en 26 september 2021. De week van de scheidsrechter!

  Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl

  RKAVV ZO1 – Hoogeveen ZO1: 3 – 4
  In een knotsgekke wedstrijd won Hoogeveen uiteindelijk in de blessuretijd met 3-4. De Leidschendammers speelden aanvallend sterk en drong tot in de laatste secondes aan op een overwinning. Het doelpunt viel in de blessuretijd echter aan de andere kant. De toeschouwers waren uiteindelijk de grote winnaars, want RKAVV en Hoogeveen maakten er een waar voetbalfeest van.

  Sleeuwijk VR1 - RKAVV VR1 : 1 – 0
  Een gehavend vrouwen 1 vergeet punten te pakken tegen Sleeuwijk. Tijdens de eerste competitiewedstrijd kon vrouwen 1 geen potten breken tegen de Brabantse vrouwen. Volgende week staat de derby tegen DSVP op het programma, dit zijn altijd fysiek en passie volle wedstrijden, reden genoeg om de drie punten op de Kastelenring te laten liggen.

  RKAVV ZO3 – Buytenpark ZO4: 3 - 3
  Na groepswinst in de beker begon ook Zondag 3 aan de competitie. Het seizoen werd geopend tegen Buytenpark, één van de favorieten voor de hoogste notering. Een 0-1 achterstand werd omgebogen in een 3-1 voorsprong, die kort voor rust werd verkleind tot 3-2. In de 2e helft moesten we één doelpunt incasseren. Kansen waren er over en weer, maar met een gelijkspel konden beide ploegen leven.

  RKAVV O23 – Quick O23: 1 – 2
  Quick kwam uitstekend uit de startblokken. In de vierde minuut profiteerde Quick en schoot de 0-1 binnen. Zes minuten later was de stand alweer in balans. Sten Lever kopte de bal uit een hoekschop van Joep Roovers binnen : 1-1. Vlak voor rust nam Quick een nieuwe voorsprong. In de tweede helft werd niet meer gescoord: 1-2.

  RKAVV JO19-1 – Huizen JO19-1: 3 - 5
  De JO19-1 speelde een sterke eerste competitiewedstrijd tegen Huizen. Het creëerde
  veel kansen, maar ging daar niet effectief genoeg mee om. Huizen was wel uiterst
  effectief en trok daarmee uiteindelijk aan het langste eind. De tien spelers van
  RKAVV vochten voor wat ze waard waren, maar uiteindelijk liepen de rood-witten te
  vaak in de ‘counter-val’ van Huizen. Eindstand: 3-5.

  VVSB JO19-1 – RKAVV JO19-2: 0 -3
  Als tweede team in de hoofdklasse kon RKAVV goed standhouden. Door omstandigheden trad RKAVV aan met een speler als keeper. In de eerste helft speelde VVSB vooral op de helft van RKAVV maar dankzij een goede achterhoede creëerden ze maar weinig kansen. Vanuit een doodspelmoment ontstond er toch een kans en werd het 1 – 0. In de tweede helft sloot de achterhoede beter aan richting middenlijn waardoor er ook meer op de helft van VVSB werd gespeeld. Er ontstonden kansje maar die bleven onbenut. VVSB scoorde de 2 – 0 en daarmee was de wedstrijd eigenlijk over. Uiteindelijk werd het 3 – 0.

  RKAVV JO17-3 – MSV’71 JO17-1: 3 -0
  De 17-3 speelde een topwedstrijd tegen MSV uit Maassluis. Waar de jongens zich vorige week nog verloren in geruzie en gedoe met de tegenstander, waren ze dit keer enorm gemotiveerd en geconcentreerd. De ene mooie aanval volgde op de andere en verdedigend werd er niets weg gegeven. 3-0. Top gedaan mannen!

  FC ‘s-Gravenzande MO17-1 - RKAVV MO17-1: 0 -3
  De eerste helft namen de Leidschendamse meiden het heft in eigen hand en lieten met mooie combinaties goed voetbal zien. Voorin stond het vizier nog niet op scherp waardoor de beloning uit bleef maar werd het uiteindelijk toch 0-1 voor RKAVV. Gravenzande kwam soms gevaarlijk richting het onze zestien maar de verdediging stond als een huis. De tweede helft hadden de Westlandse meiden iets meer in de melk te brokkelen. De bevrijdende 0-2 kwam vanaf rechts waar Anisa K. de bal mooi voorgaf op Brechje en onze spits schoot hard binnen. Als kers op de taart slalomde Lotte door de defensie van Gravenzande heen en schoot beheers de 0-3 in de touwen.

  RKDEO MO17-2 – RKAVV MO17-2: 0 – 2
  RKAVV begon de wedstrijd goed er werd voorin goed druk gezet. We hadden veel pogingen om te scoren maar helaas hij ging er maar niet in. Onze mid mid Julia zag een kans en schoot de bal van ongeveer 20 meter afstand heel mooi net over de keepster heen. We gingen daarna de rust in met 0-1. De meiden bleven hun eigen spel spelen en konden elkaar goed vinden we hebben mooie combinaties gezien en ze bleven druk zetten. Ook Paméla zag nog een kans en ook zij schoot de bal van een afstand net over de keepster heen, de eindstand was 0-2.

  Forum Sport MO15-2 - RKAVV MO15-1: 2 – 2
  De eerste officiële competitie wedstrijd. Het team start goed met de 1-0 van Jill. De defensie van de rood wit hemden uit Leidschendam moest hard werken met name de gezusters Lexie en Jazz Lynn moesten aan de bak en deden dit super. Toch viel de 1-1 een beetje ongelukkig maar hij telde wel . De tweede helft begon RKAVV prima. Er werd goed gevoetbald maar toch komt de Leidschendamse equipe met 2-1 achter. Ze blijven knokken voor iedere meter en dat wordt beloont: Maria maakt toch nog de 2-2 en de meiden gaan er vol voor !! Het mocht helaas niet lukken. Dus dit jaar nog steeds ongeslagen met vier keer en gelijkspel

  RKDEO MO13-2 - RKAVV MO13-2 : Veel - 1
  Voor een groot deel van de meiden van de MO13-2 hun allereerste competitiewedstrijd! Na een korte maar krachtige warming up begonnen de meiden vol goede moed en enthousiasme aan de wedstrijd. De keepers hadden een paar mooie reddingen en verdedigend hebben we keihard geknokt. Het middenveld liet zo af en toe een paar mooie combinaties zien, maar het was lastig om de bal bij de spitsen te krijgen. Dit lag zeker niet aan de vechtlust, maar de meiden moeten nog zo veel leren en dat komt vast en zeker goed. De uitslag was veel tegen 1, maar dat is totaal niet belangrijk! De meiden mogen trots zijn, ze hebben ontzettend hun best gedaan, maar RKDEO 1 was een (paar) maatje(s) te groot.

  RKAVV JO9-1 – Forum Sport JO9-1:
  De JO9-1 had weinig moeite met Forum Sport JO9-1. Halverwege de wedstrijd stond het al 6-0. Omdat RKAVV nog even lekker door ging met doelpunten maken konden de mannen in het laatste kwartje de teugels wat laten vieren, eens op andere posities oefenen en zelfs de keeper laten mee voetballen. Een heerlijk zoete overwinning.

  RCL JO9-2 – RKAVV JO9-2: 4 – 4
  Na de 2 overtuigende overwinningen tegen Meerburg en Rijnvogels nam de JO9-2 het deze zaterdag op tegen de JO9-2 van RCL. Maar deze wedstrijd was van een different cookie; in de eerste helft stonden onze strijders al met 3-0 achter! De jongens realiseerden zich dat het lampje aan moest en dat was in de 2e helft te zien! RCL kwam er niet meer doorheen en met vlijmscherpe slidings op de bal en druk op de helft van RCL zorgden onze jongens ervoor dat de 3-0 achterstand werd omgebogen naar een 3-4 voorsprong! Helaas had RCL op het eind nog één opleving en bepaalde de thuisploeg met een onhoudbaar schot de eindstand op 4-4. De coaches van beide partijen concludeerden dat het een prachtige wedstrijd is geweest en dat deze jongens het publiek hadden getrakteerd op een fantastische pot voetbal!

  RKAVV JO9-3 – VUC JO9-2: 15-2
  De jongens van de JO9-3 hebben zaterdag ochtend erg goed gespeeld. Vanaf de aftrap gingen ze hard in de aanval, maar binnen twee minuten kwam de bal los en was er snel een doelpunt tegen ons gescoord. Maar dat werd snel ingehaald en na de eerste helft was het 9-2 voor RKAVV. Dus we konden de tweede helft spelen met de nieuwe opstelling - de jongens vinden het nog steeds een beetje verwarrend, maar het resultaat werd toch 15-2. Goed gedaan mannen!

  RKAVV JO9-4 RKAVV JO9-5:
  Afgelopen zaterdagmiddag stond de onderlinge wedstrijd tussen de JO9-4 en de JO9-5
  op het programma. De jongens hadden lekker kunnen uitslapen en kwamen vol energie
  het veld op. Om de wedstrijd voor iedereen sportief en uitdagend te houden, hebben de coaches de teams door elkaar gehusseld. Elke speler heeft hard gewerkt met een mooie gelijk spel als eindresultaat!

  RKAVV MO9-1 Voorschoten ‘97: 7 – 0
  Onze meiden speelde tegen Voorschoten ‘97. Begin van de wedstrijd begon een beetje rommelig maar al snel wist Bente het doel te vinden met 5 doelpunten! In de 2de helft werd de score verder uitgebouw door Richelle en Amber. Eind uitslag 7-0.

  RKAVV JO8-3:
  Wedstrijd nummer 4 vandaag. De jongens hebben top gevoetbald en ook flink moeten verdedigen. Maar het eindigde in de 3de overwinning voor de JO8-3.

  RKAVV JO8-4 – RVC Celeritas JO8-2 : 8 -0
  Vandaag begonnen we de wedstrijd tegen Celeritas wat rustig. Na een stroef begin stonden we na het eerste kwart voor met 1-0. Bij rust was het 2-0. Alhoewel de tegenstander ook kans kreeg, hielden we knap de 0 en liepen we uit naar 8-0. Iets geflatteerd, maar dat deert niet! De punten blijven bij RKAVV!! Was een heerlijk sportieve wedstrijd, op naar volgende week!!

  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl.
  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

rfwbs-sliderfwbs-slide