• Terugblik op het weekend 2 en 3 oktober 2021

  Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl

  TOGB ZO1 - RKAVV ZO1: 2 – 2
  RKAVV en TOGB bleven uiteindelijk in evenwicht: 2-2. In een nat Berkel en Rodenrijs gaf RKAVV binnen drie minuten tijd een 0-2 voorsprong uit handen. Bij RKAVV debuteerden twee spelers die vanuit de jeugdopleiding Jaydi Walta en Luuk Gijsbertsen maakten hun officiële debuut in RKAVV 1

  RKAVV VR1 – DSVP VR1: 1 – 0
  Vrouwen 1 pakt de volle buit in de slotfase. De hele dag was al RKAVV-DSVP op de Kastelenring en zo mocht ook vrouwen 1 aantreden tegen de vrouwen uit Pijnacker. Deze duels staan altijd voor passie en strijd. Er werd aan beide kanten weinig gecreëerd, veel duels werden uitgevochten.
  Uit de altijd gevaarlijke corners van Michelle, kon Louise verlengen en kwam de bal voor de voeten van Francis, die in de 87ste minuut de 1-0 op het scorebord zetten. Het harde werken werd beloond! Wat een heerlijke wedstrijd!
   
  Stompwijk ZO4 - RKAVV ZO3: 8-3
  Weer 's op bezoek bij onze goede buur. Niet in onze nieuwe shirts gesponsord door Sportschool Kenny Evers, maar in ons blauwe tenue à la Paris Saint Germain. Helaas trad het 4e van Stompwijk aan met onder andere huidig 1e elftalspeler en clubtopscorer (Stompwijk 1 was vandaag vrij). Hier waren we niet tegen opgewassen. Met een forse nederlaag moesten we leven. Wij gaan sportief door naar de volgende wedstrijd.
   
  RKAVV VR2 – Blauw-Zwart VR1: 1-5
  De eerste competitie wedstrijd tegen blauw zwart. Het team van Bryan was wat gehavend door vele blessures. Een goede eerste helft werd afgesloten met 0-1 na zelf een aantal kansen niet benut te hebben.
  2e helft begon ongelukkig en RKAVV kwam we al gauw achter met 0-3. Na dat RKAVV had gescoord en daarna effe het betere van het spel had kwam er hoop op meer maar door 2 fouten stond er 1-5 als Eindstand. Jammer woensdag beter dan is er namelijk een wedstrijd tegen Lugdunum.
   
  Forum Sport O23 - RKAVV O23: 0-5
  De O23 van RKAVV was in de derby met Forum Sport duidelijk de bovenliggende partij.
  Binnen een half uur had RKAVV al het verschil gemaakt in het duel met Forum Sport door maar liefst vier keer te scoren.
   
  TOGB JO19-1 - RKAVV JO19-1: 0 - 3
  De JO19-1 geeft het goede voorbeeld aan RKAVV 1 en wint met 0-3 bij TOGB. De JO19-1 boekte op bezoek bij TOGB een klasse overwinning. Het speelde als een hecht team een hele goede wedstrijd. Vlak voor rust kwam RKAVV via een doelpunt van Moaaz dan ook dik verdiend op voorsprong. Ook na rust stond de Leidschendamse formatie als een huis. Zelf gaf het helemaal niks weg en met mooi verzorgd voetbal liep het dankzij doelpunten van Bink en Yassine uit naar een 0-3 overwinning.
  RKAVV JO17-3 – VFC JO17-5: 2 -4
  Vandaag speelde de JO17-3 tegen de koploper van de poule. Best pittig voor een team wat pas 3 weken bestaat. Onze boys hielden kranig stand, zelfs de tegenstander was onder de indruk van onze boys. 2-4 verliezen is dan ook geen schande. Kom maar op met die volgende wedstrijd! We worden steeds beter!
   
  RKAVV MO19-1 – DSVP MO19-1: 2 - 2
  Netjes opgebouwde aanvallen resulteren in de eerste kansen. In de 7e en 9e minuut twee afstandsschoten In de 14e minuut weet Lianne doel te treffen met een fraaie pegel.
  Na rust komt RKAVV op 2 – 0. DSVP weet echter knap terug te komen tot 2 – 2. Het spel golft heen en weer en uiteindelijke komt RKAVV nog het dichtstbij de overwinning maar de stand blijft gelijk.
   
  RKAVV MO15-1 – DSVP MO15-2: 8 – 0
  De opdracht aan de rood witte formatie was o.a flink druk zetten. In het eerste kwartier moest het verschil gemaakt worden. De opdracht werd begrepen en werd uitgevoerd want na 15 minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord! Maar vandaag was dat zeker niet genoeg voor de meiden van RKAVV. Uiteindelijk was RKAVV niet meer te temmen  en stapte ze met 8-0 van het veld !
   
  RKAVV JO12-1 – Forum Sport JO12-2
  Er stond een echte derby op het spel. De heren én dame van de 12-1 waren erg gemotiveerd voor de wedstrijd begon. De eerste 5 minuten was RKAVV zoekende naar de vaste mannetjes op het veld. Het kwam daarom ook al in korte tijd op 0-1 achterstand. Vervolgens wist de ploeg van Tomás en Dilano de koppies erbij te houden en gingen ze als team er tegen aan. Met snel voetbal en hoge druk kwam het daarom ook verdiend op 1-1. Jesse wist een rebound van Rens binnen te tikken en even later maakte Jessey uit een corner de 2-1. Na het eerste kwart stond het dan ook 3-1 voor de Leidschendammers. Het spel werd vervolgens de overige 45 minuten gedomineerd door RKAVV en ze waren goed op weg naar de eerste drie punten van het seizoen. Na 60 minuten spelen was het dan ook 10-2. Al met al een verdiende zege voor de JO12-1 en ze hebben een goed gevoel aan de derby overgehouden. 
   
  RKAVV JO9-1 – Soccerschool Breda JO9-1: 6 - 8
  De JO9-1 had zaterdag een wel zeer exotische tegenstander: Soccerschool Breda kwam op bezoek aan de Kastelenring. Net als onze JO9-1 wint deze Soccerschool alle wedstrijden in hun Hoofdklasse met groot gemak, zodat ook zij via een oefenwedstrijd naar extra uitdaging op zoek waren. Na een aftastend begin werd al wel direct duidelijk dat beide ploegen eindelijk een waardige tegenstander gevonden hadden. Er vielen goals over en weer en het ging volledig gelijk op, waarbij voor het eerst een tegenstander van de JO9-1 eigenlijk wat verzorgder voetbalde dan zij zelf. Het resulteerde in een lekker intense pot voetbal, die uit eindelijk met 6-8 door de gasten werd gewonnen. Maar waar de jongens van de 9-1 én hun trainers wel weer een paar goede leerpunten uit kunnen halen. 
   
  RKAVV JO9-2 - Blauw Zwart JO9-2: 18-0
  Nadat RCL het onze jongens vorige week erg lastig had gemaakt was het nu de beurt aan Blauw Zwart om de Rood-Witte trein te stoppen. Helaas voor Blauw Zwart waren de jongens van RKAVV scherp als een mes en lieten onze jongens het stormen op de Kastelenring. De korfbaluitslag was zeker niet het belangrijkste resultaat van vandaag; zowel qua gedrag, strijdlust als met vlagen sterk positiespel hebben de jongens laten zien dat ze klaar zijn om een klasse hoger te spelen!
   
  RKAVV JO9-3 – HVV JO9-4: 7-4
  Wat een geweldige start van de wedstrijd, de jongens gingen vol energie in de aanval
  en in het 1e kwart werd het als snel 3-0.  Misschien ging het te goed, want in het
  2e kwart lieten we HVV terugkomen tot 3-2. Een goede wake-up call voor de jongens,
  in het 3e en 4e kwart werd goed overgespeeld en liepen we snel weer uit naar 7-4 met
  goed voetbal.
   
  VVSB MO9-1 - RKAVV MO9-1: 0 – 9
  In het begin van de wedstrijd ging het spel rommelig van beide kanten. Echter al snel vond Feline 2 maal het net en was er een mooie voorsprong. VVSB kreeg een paar kleine kansen maar deze werden niet benut. De meisjes van RKAVV speelde beter samen en wisten elkaar sneller te vinden en bouwden de score verder uit.
  Met een mooie 0-9 overwinning gingen onze jongste speelsters huiswaarts.
   
  Blauw-Zwart J08-2 - RKAVV J08-2: 2 – 11
  Na 4 bemoedigende wedstrijden, waarin 3 keer werd gewonnen en 1 keer gelijk, en met meer dan 40 doelpunten voor en minder dan 10 tegen, waren de jongens van de j08-2 klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Blauw – Zwart. En ook in deze wedstrijd ging de j08-2 voortvarend van start. Na 2 keer met de ogen geknipperd te hebben stond de j08-2 al met 0-2 voor. Blauw- Zwart kwam even terug met een tegendoelpunt, maar de jongens van de j08-2 gaven vervolgens gas en maakten nog eens 9 doelpunten, waarbij bijna iedereen uiteindelijk wel een doelpuntje mee kon pikken. Net voor de valreep nog een tegendoelpunt, maar dat kon de pret niet meer drukken. Goed gespeeld en op naar de volgende wedstrijd! 
   
  RKAVV JO7
  De jongens en meiden onder 7 hebben dit weekend de mini Champions League gespeeld! Meer dan 40 spelers speelden in 8 teams een toernooi. Op 4 velden werden de wedstrijden tussen teams zoals Ajax, Liverpool en Real Madrid gespeeld. In de finale wist Manchester United met 2-1 te winnen van Paris Saint Germain. Gefeliciteerd Hannibal, Vigo, Max, Feije en Jona!
   
   
  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl.

  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

rfwbs-sliderfwbs-slide