• #doordeledenvoordeleden. Wie helpt mee? Zie onderaan dit artikel.

  Deze rubriek is terug van weg geweest. Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl
   
  Zondag Hoofdklasse: Emmen 1 – RKAVV 1: 0 - 1
  RKAVV heeft zich in Drenthe verzekerd van de eerste driepunter van het seizoen. Op bezoek bij vv Emmen waren de Leidschendammers lange tijd oppermachtig, maar had het moeite met het vinden van het net. In de slotfase verving Khashayar Saeb (nr 18 zie foto) Zakaria Amrani. Saeb is daarmee de volgende speler die vanuit de RKAVV-jeugdopleiding door is gestroomd naar het vlaggenschip. Uiteindelijk werd slechts één van de vele kansen omgezet in een doelpunt en dat bleek na negentig minuten voldoende voor de volle buit.

  RKAVV VR1 – Foreholte VR1: 0 – 2
  Met de pupil van de week Aya op kop en MO11 en MO13 meiden erachteraan, kwamen beide teams het veld op. RKAVV begon goed aan de wedstrijd tegen het ambitieuze Foreholte.  10 minuten voor tijd scoorde RKAVV de 1 – 0.
  Na rust had de achterhoede van RKAVV beduidend minder te doen dan voor rust. Hoewel RKAVV in balbezit vrij slordig was, bleef het gevaarlijk en was het een wonder dat pas in de 72ste minuut de 2-0 viel.
   
  Barendrecht O23  - RKAVV O23: 1 - 2
  Eindelijk, na ongeveer een jaar, weer competitie. Super mooie competitie op 1e divisie niveau. Barendrecht probeerde de 1e periode hoog druk te geven en het leek een lastige wedstrijd te worden. Na 6 minuten een grote beginnersfout op randje eigen 16 meter en 1-0 achter. Eerste helft uiteindelijk ook de bovenliggende partij maar geen goeie helft. Tweede helft hele tijd gedomineerd en dit leverde 2 goals op van Tomás en een uiteindelijke terechte 1-2 overwinning.
   
  Katwijk JO19-1 – RKAVV JO19-1: 2 - 2
  De JO19-1 deed zichzelf in de eerste bekerwedstrijd tekort op bezoek bij Katwijk. In
  de badplaats boog RKAVV, dankzij doelpunten van Oussama en Yassine, een vroege
  achterstand om naar een 1-2 voorsprong. Terwijl RKAVV kansen genoeg kreeg om de
  marge te vergroten, was het Katwijk dat twintig minuten voor tijd de gelijkmaker
  maakte. Ook in de slotfase wilde de bal er voor RKAVV niet in, waardoor het treffen
  in 2-2 eindigde.
   
  RKAVV JO19-2 – DHC JO19-1: 6 - 1
  Afgelopen zaterdag mochten ze dan eindelijk weer. Het was het wachten meer dan waard. Met goed spel en de nodige passie werd DHC, op papier een sterkere tegenstander, getrakteerd op een lesje effectiviteit. Rust 5-0 door Semmy (2x), Jayden, Jimmy en Nick. Na rust werd het goede spel nog 1x beloond door goed doorzetten van Martijn. Eindstand 6-1. En niet eens geflatteerd. Hulde!
   
  Quick Boys MO19-1 – RKAVV MO19-1: 1 – 3
  Duels worden niet geschuwd en de opbouw verloopt daardoor rommelig maar RKAVV weet toch te scoren rust  0-1. Na rust weet Quick Boys gelijk te maken maar met 2 mooie doelpunten van Lianne die ook de eerste al had gemaakt gaat RKAVV met de overwinning naar huis.  Het was een nuttige wedstrijd tegen een fysiek sterke tegenstander. Dit zorgt ervoor dat we meteen een mooie stap hebben gezet qua conditie.
   
  HVV JO17-3 – RKAVV JO17-2: 5 -2
  De bekerwedstrijd tegen HVV werd op zondag gespeeld. Met een samengesteld elftal werd goed aan de wedstrijd begonnen en was RKAVV de gehele wedstrijd in de aanval. Toch liep RKAVV iedere keer tegen een achterstand aan bij 3 – 2 achter en nog 10 minuten te gaan werd de RKAVV toegekende penalty op de lat geschoten. In de laatste minuten werd risico genomen waardoor de uitslag op 5 - 2 eindigde.
   
  RKAVV MO17-1 - Die Haghe MO17-1
  De equipe van van Leeuwen en Verschoor begon in een zeer hoog tempo aan de wedstrijd maar kwam toch op achterstand. Bij rust stond het scorebord op 0-2.
  In de tweede helft wist RKAVV het net nog te vinden. De einduitslag was 1-2 voor onze bezoekers uit Den Haag.
   
  Voorschoten MO17-2 – RKAVV MO17-2: 0-5
  Na zo’n 15 minuten kwam het eerste doelpunt al. Voor de rust schoot Luna de bal prachtig vanaf buiten de zestien het doel in. Hierdoor ging RKAVV met een 0 – 2 voorsprong en een goed gevoel de rust in. Het derde doelpunt kwam uit een corner en RKAVV liep nog verder uit. Eindstand 0-5.
   
  RKAVV MO15-1 - Duindorp SV MO15-1: 2-2
  Duindorp zette meteen druk en onze meiden hadden het even lastig. De meiden van Duindorp kwamen op een voorsprong en niet veel later viel ook de 0-2. Onze meiden lieten de hoofdjes niet hangen en herpakten zich goed en scoorden de 1-2. De spanning was weer terug in de wedstrijd. In de 2de helft domineerde RKAVV van begin tot eind en Duindorp kwam geen moment op onze helft. Tessa schoot de bal en die vloog met een boog over de keepster. De gelijkmaker was binnen. Ondanks de vele kansen kwam er geen goal meer.
   
  RKAVV JO13-2 – DWO JO13-3: 11-2
  Bij het begin van de wedstrijd werd er direct druk gezet, de bezoekers hadden duidelijk geen antwoord op de snelle aanval en mooi combinatiespel. Dit resulteerde in een ruststand van 6-0. In de tweede helft scoort DWO 2 doelpunten maar RKAVV scoorde ook regelmatig. De eindstand: 11-2
   
  RKAVV MO13-1 – RKDEO MO13-2: 9-0
  Voor de meeste meiden van de MO13 was het de eerste wedstrijd op het grote veld. RKDEO had te weinig meiden, gelukkig hadden wij er genoeg en hebben we Irsalien en Muskan uitgeleend. Na een wat onwennig begin en al een paar mooie doelpogingen werd er regelmatig gescoord. Na wat aanwijzingen in de rust door Paola en Sandy, gingen de meiden er weer tegen aan. Het lukte RKDEO maar een enkele keer om in de buurt van de goal te komen. De meiden van RKAVV MO13-1 sloten de wedstrijd af met een stand van 9-0!
   
  JO9
  "Ongelofelijk veel doelpunten bij de Onder 9 jeugd"
   
  De JO9-5 mocht thuis aantreden tegen een sterk HVV. Het spel golfde op veldje 10 op en neer, met prachtige doelpunten over en weer. Uiteindelijk ging HVV met 3-8 verdiend met de punten naar huis, maar hebben onze jongens echt heel goed gespeeld.
   
  De JO9-4 moest uit spelen tegen Buytenpark en deed dat fantastisch! Alles wat we de afgelopen corona-periode alleen maar konden trainen viel op het veld perfect op zijn plaats, met een 13-3 overwinning als prachtig resultaat.
   
  Het 3e JO9-team mocht zijn talent laten zien, uit bij Forum Sport. Hoewel de jongens op de training niet altijd 100% geconcentreerd lijken, was dat in deze 1e echte wedstrijd wel anders! Met maar liefst 9 doelpunten tegen nul werden de drie punten mee naar Leidschendam genomen.
   
  De JO9-2 speelde misschien wel de meest doelpuntrijke JO9-wedstrijd op de Kastelenring ooit. Dat deze jongens bijna een jaar geen competitiewedstrijd hebben gespeeld was niets te merken; na 12 minuten stond de JO9-2 van RKAVV al met 8-0 voor tegen Meerburg. Daarom werd de boel omgegooid en gingen de vaste verdedigers en keeper in de aanval spelen en gingen de vaste aanvallers in de verdediging. Uiteindelijk een mooie 15-10 overwinning voor deze strijders! Wat een mooie wedstrijd!
   
  Wilhelmus JO9-1 wilde maar wat graag revanche voor de 1-0 nederlaag in de kwartfinale van de week ervoor. En waar RKAVV in Alphen steeds de bovenliggende partij was, werden de 'golden boys' zaterdag weer even met beide benen op de grond gezet. Met 'sturm und drang' werd RKAVV de hele wedstrijd onder druk gezet, wat uiteindelijk resulteerde in een 5-3 nederlaag. En hoewel het gladde, natte grasveld in combinatie met een aantal jongens op kunstgrasschoenen wel iets van een excuus mag zijn, blijkt dat ook deze talenten in de competitie nog aan de bak moeten.
   
  RKAVV MO9-1 – FC Lisse MO9-1: 3 - 3
  De eerste wedstrijd van de meiden sinds de zomervakantie. De meiden waren wat nerveus, maar een aantal ouders zorgde voor goede support.
  RKAVV kwam snel met 0-1 achter maar met Feline op doel die de bal naar voren schoot maakte Isabella al snel 1-1 voor de rust.
  In de 2e helft hielden de teams elkaar in evenwicht en met 2 goals van Bente werd het uiteindelijk 3-3.
   
  RKAVV JO11-3 – DHL JO11-1
  In het eerste kwart was RKAVV de bovenliggende ploeg. Echter door een goede individuele actie en een slordigheidje achterin, kwam RKAVV tegen de verhouding in al snel op 0-2 achterstand. RKAVV kwam terug naar 3–2. Helaas hield het toen voor RKAVV een beetje op. Het spel zakte in door vermoeidheid van een aantal spelers en de tegenstander maakte daar gebruik van. Eindstand 4-7.
   
  JO8-3
  Het regende doelpunten in de eerste wedstrijd van J08-3 tegen Haagse Hout J08-1.
  Onze overwinning eindigde in 21-4 op naar volgende week!!
   
  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl.
  #vandeledenvoordeleden

  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

rfwbs-sliderfwbs-slide