• Terugblik op het weekend van 13 en 14 november

  Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl

  Deze week was er een zeer beperkt programma. 

  Alphense Boys ZO1 - RKAVV ZO1: 2 - 1
  RKAVV was sinds 26 september ongeslagen, bij een overwinning kon RKAVV naar de derde plaats klimmen. Helaas wilde Alphense Boys hier niet aan mee werken. Na een 0 -1 voorsprong met de rust kwam Alpense Boys in de tweede helft terug een vrije schop in de kruising geschoten en via een lange bal werd uiteindelijk toch met 2 - 1 verloren. Een korte samenvatting kunt u HIER bekijken.

  RKAVV VR DJS VR1: 3 - 4
  Voor de tweede ronde van de beker speelt Vrouwen 1 tegen De Jonge Spartaan (DJS). Na 1 minuut kwam DJS reeds om een 0 - 1 voorsprong. RKAVV zette DJS onder druk. Bij vlagen was er goed combinatiespel te zien, maar ondanks enkele mega kansen wilde de bal er niet in en werd er met een 0-1 achterstand gerust. Na rust begon RKAVV dramatisch en liep DJS uit to 0 - 3. RKAVV kwam terug tot 2 - 3 maar de hoop werd echter snel de kop ingedrukt door de gasten, want enkele minuten later liep DJS op bijna identieke wijze als de eerste drie doelpunten door de RKAVV verdediging en rondde af: 2-4.
  In de blessuretijd maakte RKAVV nog de aansluitingstreffer, maar die kwam voor RKAVV te laat.

  RKAVV O23 - UNA O23: 0 - 0
  In de thuis wedstrijd tegen UNA gaat het in het begin gelijk op, het spel is wel wat slordig. Na 30 minuten komen er wat kansjes en vooral in de tweede helft krijgt RKAVV voldoende kansen om de score te openen o.a. door goede reddingen van de UNA keeper lukt dat niet en eindigt de wedstrijd zoals deze begonnen was.

  RKAVV MO17-2 - VELO MO17-1: 0 - 3
  Zaterdag mochten onze heldinnen van de MO 17-2 een oefenwedstrijd spelen tegen eerste klasser Velo MO 17-1 uit Wateringen. Op veld 5 werd er gevoetbald onder toeziend oog van een heerlijk najaarszonnetje en de aanwezige toeschouwers. Onze heldinnen gingen goed de strijd aan tegen de eerste klassen uit Wateringen. Bij rust stonden ze met slechts 0-1 achter. In de tweede helft bleef RKAVV hun eigen spel spelen maar moest helaas nog 2 goals incasseren. De verdediging van Velo stond als een huis. Onze aanvalsters konden het net niet vinden. Volgens trainster heeft het team hard gewerkt en ziet ze patronen uit de trainingen terug. We bedanken speelster uit de MO 15-1 voor hun bijdrage aan deze wedstrijd.

  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl.

  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

rfwbs-sliderfwbs-slide