• Terugblik op zaterdag 11 november 2017

  Op de zaterdag dat RKAVV 1 voor de beker tegen Forum Sport aan de bak moest (2-0), kregen zij alvast het goede voorbeeld van RKAVV MO17-2. Deze meiden speelden eerder op de dag de derby tegen het sterke team van Forum Sport MO17-1. Onze dames begrepen de afgesproken tactiek goed en dit zorgde voor een mooi eindresultaat (4-2) met goals van Tessa, Melanie en Cheyenne. Groot compliment voor jullie inzet, dames. Op naar volgende week!

  De heldinnen van de MO13-1 gingen op bezoek bij de nummer 4 Graaf Willem VAC MO 13-1. Op sportpark De Roggewoning speelde de koploper een povere wedstrijd. Met een 0-1 stand gingen de meiden rusten. De tweede helft werd er beter gecombineerd en er volgden nog drie schitterende doelpunten. Met een 0-4 overwinning gingen de meiden huiswaarts.

  JO19-1 speelde thuis de wedstrijd tegen DHC dat eveneens vier punten had. Dat was aan de uitslag te zien; ook die bleef in evenwicht: 2-2.

  Weer de complimenten, maar weer met lege handen: de JO15-5 verloor helaas met 1-7 van Blauw Zwart.

  JO15-4 moest vandaag uit tegen DWO JO15-5. Als we hier een resultaat zouden halen zouden we serieus voor de bovenste plaatsen gaan meedoen dit seizoen. Helaas moeten we toegeven dat deze ploeg in alle opzichten verder was dan wij. Deze jongens speelden al jaren met elkaar en waren allemaal tweedejaars. De 5-0 nederlaag gaf de krachtsverhoudingen niet weer. Het maakt wel duidelijk dat we efficiënter moeten zijn in de afronding want wij hadden minimaal twee keer moeten scoren. De top 2 hebben we nu gehad en er één punt aan over gehouden. Dan maar voor die derde plek gaan.

  JO13-1 ging op bezoek bij koploper Nootdorp. Hoewel de thuisploeg maar een handjevol scoringskansen kreeg en RKAVV volop, viel de uitslag toch in het voordeel van Nootdorp uit: 3-0.

  Een makkelijke ochtend voor de JO13-2: Zoetermeer JO13-6M, met slechts één meisje, ging met 9-2 over de knie. Onze 18 jongens combineerden er lustig op los en met de rust stonden we voor met 5-2. Het eerste tegendoelpunt (3-1) kwam weer tot stand uit een corner, een aandachtspunt voor onze toptrainer Michael! De tweede helft voltrok zich alleen op de helft van Zoetermeer en leverde prachtige aanvallen op waaruit nog vier keer werd gescoord.

  Vandaag speelde JO12-2 om 8.45 uur tegen Sportlust’46 JO12-2, dat in de eerste klasse speelde maar op eigen verzoek naar de tweede klasse overgestapt. In de eerste vijf minuten kregen wij een penalty tegen, omdat Jake de bal op zijn schouder kreeg. Saan hield ons doel mooi schoon met een prachtige redding. Super, Saan! Het spel ging over en weer en de beide ploegen waar zeer aan elkaar gewaagd. Na de 24e minuut lukt het Jesse de bal in het net te schieten. Eindelijk 1-0. In de tweede helft werd het billen knijpen, want de tegenpartij kreeg steeds meer kansen. Uiteindelijk door een foutje van de verdediging werd het toch 1-1. Mooi pot voetbal!

  RKAVV JO10-1 begon de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys JO10-1 aarzelend aan de eerste helft, je kon zien dat ze zenuwachtig waren. Rijnsburg begon hard en met goed samenspel kwamen ze voor met 2-0. Net voor de rust vermande RKAVV zich en vocht zich naar een 2-1 stand. Na een strenge maar terechte oppeppende toespraak van de leiders gingen ze de tweede helft in. Je zag de wil om te winnen weer terugkomen in het spel wat resulteerde in een schitterend goal van afstand, de gelijkmaker 2-2. Uiteindelijk werd het 3-5, door mooie acties, samenspel, maar vooral inzet! Negen spelers total loss maar met grijns van hier tot Tokyo.

rfwbs-sliderfwbs-slide