• Terugblik op zaterdag 18 november 2017

  Terwijl overal in Nederland de Sint werd ingehaald, gingen de jongens en meiden van RKAVV gewoon het veld in. RKAVV MO17-2 speelde tegen Zestienhoven MO17-1 een pittige pot. Met het geluid van de vliegtuigen en de geur van kerosine in de lucht werd er vooral in de 2e helft gestreden voor iedere meter. In de laatste minuut scoorden onze meiden de verdiende gelijkmaker: 3-3.

  De MO15-1 won met 4-0 van ARC en prolongeert de eerste plaats, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

  De heldinnen van de MO13-1 speelden zaterdagmorgen om 9 uur al hun thuiswedstrijd tegen SV Leidschenveen MO13-1. Het vizier stond op scherp. Met mooie combinaties en individuele kwaliteiten werd een 11 -0 overwinning geboekt en daardoor staan de meiden nog steeds op de koppositie. 

  JO19-1 speelde uit tegen het hooggeplaatste Kampong. De wedstrijd eindigde zoals die begonnen was: 0-0.

  JO13-1 had na de serie nederlagen van de laatste weken in de wedstrijd tegen RCL een cadeautje voor trainer Jonas. Vlak voor tijd scoorde David de 1-0 en daarmee de winnende treffer: drie punten!

  Het was weer genieten geblazen met de JO13-2. In de burenderby tegen SEV JO13-3 werden de groen-witten weggeblazen met vooral in de eerste helft oogstrelende combinaties. Na 30 minuten stond de 5-0 op het bord! De 2e helft leverde eenzelfde beeld op behalve dat SEV dapper bleef verdedigen en het niet op dubbele cijfers liet aankomen: 9-0! Het mooiste moment was toen in korte tijd drie ballen op de lat kwamen, o.a. van ons keepertje dat nog vijf minuten mocht meevoetballen.

  De JO12-1 en JO11-1 waren vrij van competitie en speelden gezamenlijk twee 8x8 oefenwedstrijdjes tegen ADO Den Haag 011. 

  Bijdragen voor de Terugblik kun je op zaterdag voor 20.00 uur sturen naar todz@rkavv.nl. Ook foto's zijn van harte welkom, die plaatsen we op Facebook.

rfwbs-sliderfwbs-slide