• Terugblik weekend 12 en 13 September

  #doordeledenvoordeleden. Wie helpt mee? Zie onderaan dit artikel.

  Deze rubriek is terug van weg geweest. Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl

  RKAVV ZO1 - Velsen Rkvv : 0 - 2
  RKAVV heeft zondagmiddag nagelaten om zichzelf in de top van de hoofdklasse te nestelen. De Leidschendammers beleefden voor eigen publiek een totale off-day en gingen met 0-2 ten onder tegen Velsen.

  Barendrecht VR2 - RKAVV VR1 : 2 – 11
  Vrouwen 1 had met behulp van speelsters uit de mo19-1 geen kind aan Barendrecht vrouwen 2 en winnen overtuigend met 2-11. Super effectief en met goed positiespel werd er swingend gewonnen. Volgende week de derby tegen Forumsport.

  RKAVV O23 – Gemert O23: 2 - 2
  2e competitiewedstrijd van de O23. Van fouten moet je leren zeggen ze....verleden week na 6 minuten al achter... het kan dus nog erger...20 seconde en de bal lag al achter onze doelman, 0-1. Na een kwartier komt RKAVV na een prima aanval door Luuk op 1-1. Na een half uur half scoort Gemert de 1-2. Een prima begin van de tweede helft leverde uit een scrimmage de 2-2. Een dominant RKAVV had meer verdiend. Na het eindsignaal is de bank van Gemert dan ook blij met een punt!

  RKAVV VR2 – Concordia VR2: 4 – 3
  Voor Vrouwen 2 stond gisteren de eerste officieel wedstrijd van het seizoen op het programma. Na een iets onrustig begin, de speelsters moesten nog wat aan elkaar wennen, kwam RKAVV toch op voorsprong. De wedstrijd werd een ware veldslag in de goede zin van het woord. Er werd hard gestreden voor iedere meter. Dit werd beloond want RKAVV kwam als overwinnaars met een 4 – 3 score uit de strijd.

  RKAVV JO19-1 – Laakkwartier JO19-1: uitgesteld
  De wedstrijd is wegens Corona besmettingen bij de tegenstander uitgesteld naar 22 september.

  Oliveo JO19-1 - RKAVV JO19-2 – DHC JO19-1: 3 - 2
  Deze week mochten de mannen van RKAVV in de ochtend aantreden. Geen idee of het tijdstip met het getoonde spel te maken heeft gehad maar het was een verschil van dag en nacht met vorige week. Geen beleving, geen fut. Oliveo liet duidelijk wèl blijken dat ze 3 punten graag in Pijnacker wilden houden. En zo geschiedde. RKAVV kwam nog wel op 0-1 maar verder was het eerlijk gezegd niet veel. Oliveo liep gestaag uit, mede door hun fysieke spel, naar 3-1. Vlak voor tijd werd het nog even spannend door er 3-2 van te maken. 
  Op naar volgende week. Hopelijk laten we ons dan niet uit de tent lokken en spelen we ons eigen spel.

  RKAVV MO19-1 – Graaf Willem II Vac MO17-1: 4 – 2
  De wedstrijd tegen een 4de divisionist Graaf Willem II Vac MO17-1. De eerste helft was erg rustig, beide teams hebben weinig kansen gehad en het spel ging op en neer. Vlak voor rust scoorde RKAVV met een kopbal. De tweede helft begon RKAVV ontzettend sterk en werd het snel 4 – 0. In de laatste fase van de wedstrijd kreeg RKAVV het zwaar. Graaf Willem zetten druk en scoorde nog 2 doelpunten. Maar door het harde werken van het hele team hielden de meiden het goed dicht achterin.

  RKAVV JO17-3 – Victoria’04 JO17-3: 5 -2
  Na een valse start de week ervoor, hadden we deze week met hulp van de JO17 – 2 voldoende spelers om aan te treden. Met een mooie volle reserve bank startten we de thuiswedstrijd tegen Victoria ’04 – JO17-3, die helemaal vanuit Vlaardingen waren gekomen. 
  We kunnen terugkijken op een hele sportieve en leuke wedstrijd die we na een 3-0 ruststand uiteindelijk met 5-2 hebben gewonnen. Bijna iedereen had er heel veel zin in en ondanks dat dit de eerste wedstrijd van het seizoen was kwam er al snel lijn in het spel en konden we domineren op het veld.

  DSVP MO17-2 - RKAVV MO17-1: 1 -1
  DSVP startte in een hoog tempo en onze verdediging stond goed te anticiperen op de aanvallen. RKAVV kreeg ook wat kansjes maar de bal ging er niet in. De tweede helft beloofde weer een zware kluif te worden. Na enkele kansen van DSVP was het RKAVV die oog in oog kwam met de sluitpost van DSVP en het net liet bollen, 0-1. DSVP schakelde nog een versnelling hoger. Uit 1 van hun aanvallen op rechts kwam hun buiten speelster onze back voorbij en gaf een prima voorzet op maat. RKAVV raakte de bal ongelukkig en een eigen doelpunt was een feit. Er volgde nog kansen aan beide kanten maar er werd niet meer gescoord. Een terechte 1-1 uitslag.

  Katwijk MO15-1 - RKAVV MO15-1: 3 – 3 
  In de kustplaats Katwijk tegen de gelijknamige Oranje hemden van het Zuid-Hollandse vissersdorp. Een wedstrijd met twee gezichten.
  De eerste helft hadden de meiden genoeg kansen maar helaas moesten ze met 3-0 de rust in. De tweede helft ging de knop echt om. Het gaspendaal werd gevonden en het spreekwoordelijke gas ging erop. RKAVV kwam 3 maal tot score! De coaches en speelsters gingen tevreden met 1 punt huiswaarts.

  RKAVV JO11-3 – Forum Sport JO11-3: 1-8
  De eerste 5 minuten heeft Forum de overhand maar onze yellow army houdt stand door het goede verdedigen. Rkavv krijgt langzaam de overhand. Forum komt tegen de verhoudingen in op 1-0. In de 22ste minuut scoort RKAVV met een volley de 1-1. De kansen voor RKAVV zijn er in overvloed maar de bal gaat er niet in. Nog voor rust komt RKAVV op 1-2. 
  In de tweede helft gaat het snel en wordt het uiteindelijk 1 – 8.

  SV Leidschenveen MO13-2 - RKAVV MO13-1: 4-3 
  De wedstrijd werd vrij snel met een mooie goal van Solise geopend. Toch kwamen onze meiden niet lekker aan spelen toe. De 1-1 liet even op zich wachten, maar viel uiteindelijk toch. Richting het einde van de eerste helft viel ook de 2-1. Het lukt niet om het middenveld over te steken. De 3-1 valt vrij snel na rust en vanuit een vrije trap vlak voor het doel van ook de 4-1. RKAVV herpakt zich en komt knap terug tot 4-3. Met nog maar een paar minuten te spelen lukt het helaas niet om nog een punt uit de wedstrijd te slepen.

  RKAVV JO9-1 Graaf Willem Vac JO09-1: 11-2.
  De JO9-1 had weer een relatief makkie in de Hoofdklasse. Tegen Graaf Willem Vac JO9-1 werd, zonder echt goed te spelen, gewonnen met 11-2. Volgende tegenstander: De JO9-1 van SPARTA met hoofdtrainer Nathan Rutjes!

  Rijnvogels JO9-1 - RKAVV JO9-2
  Het was te merken dat de jongens van de JO9-2 de afgelopen 2 wedstrijden van het Nederlands Elftal goed hebben geanalyseerd en hebben opgelet hoe je driehoekjes moet maken en veel moet scoren. De trein denderde door, prachtige slidings op de bal en iedereen fel in de duels. Om deze trein enigszins af te stoppen gingen de jongens, die normaliter niet voorin staan, in de aanval spelen. Maar ook zij waren niet te stoppen.

  RKAVV JO9-3 - Wilhelmus JO9-5: 8 -5 
  RKAVV kwam goed uit de startblokken en ging vol energie het veld op. De jongens van
  RKAVV scoorden al snel de 1-0. Daarop volgden de doelpunten elkaar snel op en ging
  het gelijk op tot 4-4. Maar toen kwam het moment dat de jongens meer gingen
  overspelen en kwamen er meer kansen. RKAVV liep snel uit en de overwinning werd
  binnen gesleept. De jongens hebben er hard voor gewerkt en de overwinning was
  verdiend.

  RKAVV JO8-4 – Remo JO8-2
  Veel van onze jongens maakten hun allereerste wedstrijdminuten, dus er was wat spanning op de gezichtjes af te lezen. Met een aantal grote jongens bij de tegenstander, waren sommigen van ons onder de indruk. Maar de jongens hebben hard gewerkt en goed partij gegeven! We kwamen 2-0 achter in kwart 1. In het 2de kwart kwamen we zelfs op voorsprong met 3-2, Remo liep uit naar 8-5. Toch in het laatste kwart kwamen we nog terug tot 8-7, helaas was de tijd verstreken, want gedeelde punten had verdiend geweest! Goed gewerkt mannen!

  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl.
  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

rfwbs-sliderfwbs-slide