• Terugblik op het weekend 20 en 21 november 2021

  Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl 

  RKAVV ZO1 -  HBS ZO1 : 1- 1

  Beide supportersgroepen hadden al de nodige voorbereidingen getroffen, maar tot ieders enorme teleurstelling moest de derby – zaterdagavond – achter gesloten deuren plaatsvinden. RKAVV klopte in de beginfase steeds nadrukkelijker op de deur van HBS en na zeven minuten nam de thuisploeg dan ook de voorsprong. Een vrije trap van Zakaria Amrani verdween in de korte hoek: 1-0. Het tempo lag in de eerste helft hoog en RKAVV en HBS maakten er een vermakelijke wedstrijd van. In de tweede helft golfde het spel op en neer en slechts vijf minuten na de kans voor HBS, was RKAVV dicht bij een treffer. Kansen waren er over en weer en met nog een kwartier op de klok kwam HBS langszij. Een schot van David Kappel verdween via een RKAVV-been op een lullige manier in het doel: 1-1. Wat volgde was een slotfase waarin RKAVV en HBS allebei mikten op drie punten. Een doelpunt viel er op de hectische zaterdagavond niet meer en dus eindigde RKAVV – HBS in een gelijkspel.

  RKAVV ZO3 - FC Zoetermeer ZO4: 3-1

  Na maanden afwezigheid was de rentree van Kayan een feit. Goed dat je er weer bij bent! Net als keeper Kayan speelden ook Paul en Hamza als backs een degelijke wedstrijd. Danny en Rogier wisten te scoren, net als Erik die liet zien dat hij als spits nog steeds de nodige scherpte bezit. Na de 3-3 tegen DWO, waarbij we de wedstrijd na een 2-0 voorsprong in de 2e helft helemaal weggaven, was deze 3-1 overwinning een prima resultaat. 

  Jodan Boys VR1 - RKAVV VR1 3 - 0

  RKAVV VR1 nam het vandaag op tegen het tot nu toe ongenaakbare Jodan Boys uit Gouda. Met 34 voor en 0 tegen kon RKAVV haar borst natmaken. Het goede nieuws was dat Melanie van der Zalm vandaag na haar knieblessure weer in de basis begon en Romy van der Helm ook weer minuten kon maken na een enkelkwetsuur. Het lukte RKAVV op deze regenachtige zaterdag om het thuisploeg lastig te maken. Jodan Boys had het meeste balbezit en kreeg ook de 1e kans, maar RKAVV liet zich niet onbetuigd en wist enkele keren het doel van de thuisploeg onder vuur te nemen

  Ook in de eerste tien minuten na rust lukte het Jodan Boys niet om voetballend een gaatje in de RKAVV verdediging te vinden. De koploper had twee standaard momenten nodig om de ban te breken. Erg ongelukkig voor RKAVV, want de beide doelpunten vielen uit vrije trappen kort na elkaar in de 55ste en 58ste minuut. Na een rode kaart voor Jodan Boys ging RKAVV meer risico nemen. RKAVV werd dreigender, maar het was onvoldoende om een doelpuntje te kunnen meepikken. In de 85ste minuut schoot de spits van Jodan Boys van afstand nog knap de 3-0 binnen.

  Gemert O23 - RKAVV O23 – Gemert O23: 0 - 0

  RKAVV hield het sterke Gemert op een doelpuntloos gelijkspel en kreeg met één punt na de 0-0 veel te weinig. RKAVV creëerde veel kansen maar was niet in staat de keeper van Gemert te passeren. RKAVV gaf weinig weg en zo bleef het helaas bij een gelijk spel.

  RKAVV JO19-1 - Voldendam JO19-1: 1 - 4

  De JO19-1 ging na vier overwinningen op een rij weer eens onderuit. Het was het grootste gedeelte van de wedstrijd beter dan tegenstander Volendam, maar een bizar zwak kwartier voor rust maakte een resultaat kansloos. Na 45 minuten gingen de Volendammers met een 0-4 voorsprong aan de thee. RKAVV herstelde zichzelf, na een driedubbele wissel in de rust, iets en redde de eer: 1-4. 

  EMM ‘21 MO 19-1 - RKAVV MO 19-1: 0 - 4

  Na de doordeweekse winst in Rotterdam treffen we vandaag EMM’21 uit Roelofarendsveen Omdat wij Louise en Donna aan Vrouwen 1 moeten afstaan is winst geen zekerheid. Anisa Sahin, Brechje en Sammy van de MO 17 helpen ons vandaag. . We doen de warming up op het natte gras(hoofd)veld en Lianne werkt nog even een oliebol naar binnen.

  In de eerste helft starten we goed, maar de tegenstand is ook minder dan we de laatste weken hebben ervaren, zoveel is duidelijk de eerste minuten. Na vele kansen volgt uiteindelijk  de 1-0 na 19 minuten, via een mooie aanval vanaf het middenveld.  Een paar uitbraken van de meiden uit “De Veen” worden verijdeld door Do die goed staat te keepen als het erop aan komt. Overigens is onze gehele verdediging ook vrijwel foutloos. Vlak voor rust maakt Lianne de 2-0, haar schot wordt nog wel aangeraakt en verdwijnt daardoor uit zicht van de keeper. In de tweede helft wordt het na ruim 20 minuten de 3-0  Vijf minuten voor tijd zet de wederom sterk spelende Liz Riemen met een verre ingooi Brechje voor de goal die nog net op de valreep haar doelpunt met haar nieuwe wondersloffen kan maken.  We winnen met 4-0 en door de andere uitslagen verstevigen we de 5e positie en zijn we de minst gepasseerde verdediging.

  RKAVV MO 17-1 - DSVP MO17-2: 3 - 3

  De wedstrijd begint en het initiatief is eigenlijk gelijk voor RKAVV, de meiden hebben er ook echt zin en dat is goed zichtbaar. Na 19 minuten is het Emma die een mooie Assist geeft op Brechje en de stand is 1-0 en 1 minuut later is het Anissa die de 2-0 binnen schiet. In de 39ste minuut is het DSVP die de bal op een voor ons ongelukkig moment per ongeluk voor de voeten krijgt en ze schieten hard in de ruststand is 2-1.

  Na rust begint RKAVV niet scherp en is het DSVP die schitterend de 2-2 in schiet en een minuut later maken ze zelf 2-3. Na ongeveer 15 minuten in de tweede helft pakken onze meiden de draad weer op de thuisploeg dringt steeds meer aan. Dan is het zo ver na een super mooie combinatie over 6 meiden met 1x aanraak is het Brechje die prachtig inschiet en de 3-3 staat genoteerd. Helaas komen we niet verder.

  SVC’08 MO17-2 - RKAVV MO17-2: 1 - 0

  RKAVV begon de eerste minuten van de wedstrijd compact om te analiseren hoe de meiden van SVC ‘08 speelden. De rood-witte waren goed bestand tegen het fanatieke SVC ‘08 ze kregen ook weinig kansen door het goed verdedigen van onze meiden.  Het was een spannende eerste helft met mooie duels, het ging gelijk op. We gingen 0-0 de rust in. In de tweede helft hadden de Leidschendammers  wat meer kansen alleen helaas gingen deze er niet in. SVC raakte gefrustreerd en maakt een paar onnodige/gevaarlijke overtredingen,  15 minuten voor het einde van de wedstrijd kwam er een snelle aanval en scoorde SVC ‘08 een doelpunt. De meiden bleven doorgaan en toonde echte strijdlust helaas gingen bij ons de kansen er steeds niet in. We hadden op zijn minst een gelijk spel verdiend maar helaas deze week zat het er niet in.

  RKAVV JO9-3 - DWO JO9-3: 8 -2

  Met heel veel inzet en goed samenspel hebben de jongens met 8-2 gewonnen van DWO. Gelijk in het eerste kwart waren de jongens goed wakker, met een paar mooie combinaties werd het al snel 4-0. De jongens zijn steeds meer gewend om in de plus-opstelling te spelen en goed vrij te lopen. In het tweede en derde kwart liepen we uit naar 7-1. De laatste 10 minuten waren de jongens vermoeid en scoorden beide teams nog 1 keer. Super gedaan en geniet van de rest van jullie weekend.

  SVC-08 MO9-1 - RKAVV MO9-1: 2 -1

  Deze morgen moesten onze meiden al vroeg uit de veren om in Wassenaar te spelen tegen SVC 08 M09-1. In het begin waren de meiden aan elkaar gewaagd en ging de het van beide kanten een beetje stroef maar met een schitterend afstandschot  in de rechter kruising  opende Bente de score. Helaas kwam de tegenstander als snel langszij. Kort daarna scoorde ze zelfs hun tweede treffer.  In de 2e helft gaven onze meiden niks meer weg en bleven ze wel druk zetten naar voren maar scoorde helaas niet 

  VUC J08-2 - RKAVV JO8-3: 2 -12

  Afgelopen zaterdag speelde de JO8-3 uit tegen VUC, dit eindigde in een mooie overwinning van 12-2 

  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl

  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

   

rfwbs-sliderfwbs-slide