• Terugblik op het weekend 27 en 28 november 2021.

  Dit weekend waren er flink wat wedstrijden afgekeurd maar ook flink wat gingen door helaas zijn er maar weinig verslagen binnen gekomen ….

  Iedere week zal een korte samenvatting van de in het weekend gespeelde wedstrijden op de website worden geplaatst. Staat je team er niet bij? Vraag aan de leider, trainer, aanvoerder of ouders een kort verslag 3 á 4 regels te mailen naar wedstrijdverslag@rkavv.nl 

  SJC ZO1 - RKAVV ZO1: 4 - 2

  RKAVV slaagde er niet in om aan te haken bij de top van de hoofdklasse.  In het eerste half uur was RKAVV de bovenliggende partij en kwam door een afstandsschot ook op een 0 - 1 voorsprong. Het zeer effectieve SJC wist echter nog voor rust de achterstand om te buigen in een 2 - 1 voorsprong. SJC kwam na rust beter uit de kleedkamer en wist binnen 15 minuten de twee keer te scoren. RKAVV kwam nog terug tot 4 - 2 maar wist de spanning in de wedstrijd niet meer terug te brengen.

  RKAVV O23 - Barendrecht O23: 0 - 1

  Na 22 minuten wist Barendrecht te scoren en kon die stand zonder veel moeite vast houden tot aan de rust. Na rust deed RKAVV er alles aan om de 1 - 1 te scoren. Op een enkele kans na lukt dat niet. Barendrecht had de betere kansen maar wist die niet te benutten zodat de eindstand gelijk bleef aan de ruststand 0 - 1.

  Ajax SC ZO12 - RKAVV ZO3: 0-3

  Tegen het Ajax van Oegstgeest leek de wedstrijd af te stevenen op 0-0, maar halverwege de 2e helft werd er orde op zaken gesteld. 65e minuut: 0-1 Rogier, 75e minuut: 0-2 Jinne, 82e minuut: 0-3 Jinne.

  RKAVV VR1:

  Door Corona perikelen bij de tegenstander is de wedstrijd niet doorgegaan.

  RKAVV VR2 – Rijnsburgse Boys VR1:

  Veld 6 was in de ochtend nog bespeelbaar maar door de regenval overdag ontstonden er te veel plassen en werd het veld alsnog afgekeurd.

  RKAVV MO19-1 - Altior MO19-1: 

  Veld 5 was in de ochtend nog bespeelbaar maar door de regenval overdag ontstonden er te veel plassen en werd ook deze wedstrijd alsnog afgekeurd.

  Die Haghe MO17-1 - RKAVV MO17-1: 5 - 1

  Vandaag de koploper tegen de nummer 2 en de meiden hebben er zin in ondanks dat RKAVv een paar speelsters mist. De wedstrijd begint en speelt zich de eerste paar minuten af op de helft van Die Haghe maar na een aanval van Die Haghe staat het na 8 minuten toch 1-0. Maar RKAVV pakt het goed op en dan is toch Sammy die na 21 minuten goed doorloopt en de bal netjes inkopt en de tussenstand op 1-1 weet te zetten. Het is wel duidelijk dat Die Haghe net iets beter speelt dan RKAVV en voor de rust maken ze dan ook de 2-1. Na de rust weet de rood witte formatie uit Leidschendam geen echte kansen meer te creëren en Die Haghe loopt al vrij snel uit en ze winnen deze wedstrijd dan ook met 5-1.

  RKAVV MO 15-1 - Berkel MO 15-3: 3 - 2

  Zaterdagmorgen half 10 begon de wedstrijd na een goede warming up. En ja die was wel nodig want het was nu niet echt het lekkerste weer … kou en regen.

  De eerste helft was weer echt MO 15 waardig, RKAVV was net even te laat of net even niet fel genoeg in de wedstrijd. Maar gelukkig gingen we deze keer wel met 2-2 de rust in.

  Na een goed gesprek en een lekkere warme kop thee ging RKAVV met frisse moed het koude veld weer op . En ja de trein begon weer te rijden, waar we de deze keer echt Lexie even een groot compliment willen geven, want als linker middenvelder speelde ze in onze ogen een top wedstrijd met echt hele leuke combinaties en diepte ballen op de aanvallers. Maar overal op het veld gingen we samen spelen en dat was echt heel leuk om te zien voor ons langs de lijn. Uiteindelijk maakte onze spits vandaag Diana het beslissende doelpunt en konden we met 3-2 het veld verlaten.

  ---------------

  Voor het samenstellen van deze samenvatting zijn we op zoek naar vrijwilligers. Het werk is kost je ongeveer 1 uur per week (bij meerdere mensen kunnen we het om de beurt doen), je verzamelt de samenvattingen vanuit een mailbox. Checkt de samenvattingen op leesbaarheid maar ook op waardigheid richting de tegenstander. Je voegt de samenvattingen bij elkaar en tot slot mail je de terugblik naar de webmaster. Je doet het niet voor niks want de terugblik wordt gemiddeld 200 keer per week gelezen!

  Indien je belangstelling hebt kan je een mailtje sturen naar hvc@rkavv.nl of neem contact op met Marcel Riemen. 

   

  Kijk voor overige uitslagen op https://www.rkavv.nl/uitslagen

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide