• Tristan Croes maakt fraaie transfer naar Excelsior Maassluis

    Tristan Croes vertrekt aan het einde van het seizoen naar tweede divisionist Excelsior Maassluis. Een mooie stap vooruit voor Tristan, die in de zomer van 2021 overkwam van Wippolder. In korte tijd wist Croes zich populair te maken binnen de selectie en de club.

    Die populariteit had de ijzersterke verdediger niet alleen te danken aan zijn prestaties binnen de lijnen. Tristan weet namelijk precies hoe een verenigingsleven werkt en dat viel bij de RKAVV-aanhang direct in de smaak. Tijdens dit seizoen stapte Tristan ook tussentijds in als assistent-trainer van de JO19-1 om de club te helpen. Ook daar maakte hij zich snel geliefd.

    Op het veld ontpopte Croes zich tot een van de sterkhouders van het elftal. Met zijn hoofd zorgde hij voor verrassend veel doelpunten. Dankzij zijn strijd gaan teamgenoten voor elkaar door het vuur en Croes levert een groot aandeel in het feit dat RKAVV de minste tegendoelpunten in de vierde divisie heeft. Aan het einde van dit seizoen maakt hij dus de verdiende overstap naar Excelsior Maassluis.

    Iedereen binnen RKAVV gunt Tristan deze geweldige stap en we feliciteren hem dan ook met zijn transfer. Excelsior Maassluis krijgt er met Tristan behalve een steengoede verdediger ook een zeer prettig persoon bij.

    Croes: 'Dankzij RKAVV heb ik mij kunnen aanpassen aan een hoger niveau en mijzelf kunnen ontwikkelen. Ik ben RKAVV erg dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om deze mooie stap te kunnen maken. De fijne omgeving en de perfecte combinatie tussen gezelligheid en presteren hebben hier zeker een grote rol in gespeeld. Ik ga er alles aan doen om aan het einde van het seizoen met het kampioenschap afscheid te nemen van deze mooie club'.

rfwbs-sliderfwbs-slide