• Afgelopen donderdag 14 mei heeft WIJZIJRKAVV.NL haar tweede actie voor ouderen gehouden. Net zoals de eerste keer, begin april, werd de actie zeer gewaardeerd. We merken nog steeds dat er veel ouderen in isolement leven en met een telefoontje en het bezorgen van de boodschappentassen met inhoud, geven we veel van hen weer een lichtpuntje in deze sombere tijd.
  Boodschappentassen met daarin maaltijden van van Rijn, lekkernijen van JUMBO Foodmarkt Leidschendam, heerlijke toetjes en mooie (roodwitte) planten zijn door vrijwilligers van RKAVV rondgebracht bij 200 ouderen in Leidschendam. 

  Weet jij een oudere of een ouder paar in onze gemeente die ook wat extra aandacht verdiend? Laat het ons weten via ouderenactie@rkavv. Wij gaan dan ons best doen om ook hen te verrassen met een telefoontje en een boodschappentas.
   
  Meehelpen
  Om de continuïteit te waarborgen, van de WIJZIJNRKAVV-ouderenactie, kun je op verschillende manieren meehelpen:

  1  De volgende actie staat gepland op donderdag 11 juni. Hiervoor zijn we nog op zoek naar organisatoren en meer bezorgers. We gaan tussen 16:00u en 19:00u bezorgen. Ben jij in de gelegenheid om te helpen organiseren en/of op een aantal adressen te bezorgen? Laat het weten op: ouderenactie@rkavv.nl

  2  Ook kun je meehelpen door drie euro of meer te doneren via https://rkavv.samenvers.nl/ voor de volgende actie in juni.

  3  De WIJZIJNRKAVV-ouderenacties kunnen we doen door een goede samenwerking met van Rijn Culinair en door donaties van particulieren en JUMBO FOODMARKT Leidschendam. Deze samenwerking en donaties waarderen we zeer. Mocht jij als particulier of bedrijf ook een bijzondere donatie/sponsoring willen doen voor de volgende actie in juni dan kun je contact opnemen met Edwin Langeweg via: ouderenactie@rkavv.nl

  In onderstaande video een mooie impressie van de WIJZIJNRKAVV ouderenactie van afgelopen donderdag.
  Onder de video een fotocollage met een impressie.

rfwbs-sliderfwbs-slide